Primer pla d'Alma Bollo amb cara somrient

GENT

Alma Bollo presenta la seva parella i deixa clar en quin punt es troba la relació

Alma Bollo presumeix del seu amor a les xarxes socials

Després del seu polèmic pas per Supervivientes, Alma Bollo a poc a poc torna a la seva vida normal. Així, la jove ha aprofitat aquestes setmanes per estar amb la seva filla, amb la seva família, però també amb la seva parella.

Una persona molt especial a qui per fi s'ha atrevit a presentar en xarxes socials i a la qual declarat el seu amor amb tots els luxes.

"El cor meu", ha compartit la germana de Manuel Cortés, decidint mostrar per primera vegada el seu xicot. Una relació sobre la qual ens donava les primeres pistes a principis d'octubre del 2022.

Storie d'Alma Bollo en una actitud molt afectuosa amb el seu xicot
Alma Bollo comparteix una bonica imatge amb el seu xicot | Instagram, @almacbcortes

Molt discreta amb la seva vida privada, Alma prefereix protegir al màxim aquesta persona tan especial. Tot i això, hi ha moments en què no pot evitar deixar en evidència els seus sentiments. I és que queda clar que l'ha trobat a faltar durant aquests mesos en què ha estat a Hondures.

D'aquesta manera, tot indica que Alma ja ha passat pàgina completament amb el seu ex i pare de la seva filla, Juan José Peña, amb qui no passa el millor moment.

La parella feia oficial la seva relació el 2018, una etapa en què Alma no volia ser un personatge públic i fugia de les càmeres.

Aguasantas i Juan José Peña concursants de Vaya Vacaciones
L'ex d'Alma Bollo participarà a 'Vaya vacaciones' | Mediaset

Alma Bollo presumeix d'amor a les xarxes socials

Així, tot just un any després, arribava al món la petita Jimena, que va néixer el gener del 2020. I uns mesos després, a l'agost d'aquell mateix any, decidien posar fi a la relació de manera sobtada.

El problema arribava quan després de la ruptura, Juan José començava una relació amb Aguasantas Vilches, que és l'ex del seu germà Manuel Cortés.

Sens dubte, un cop dur per a tots dos, i davant el que Raquel Bollo va posar el crit al cel. Sobretot, perquè assegurava que la seva única intenció era fer mal als seus fills.

Imatge d'Alma Bollo i Manuel Cortés abraçant-se al carrer
Alma Bollo, molt unida al seu germà Manuel | Instagram, @almacbcortes

Cosa que podem comprovar ara, quan després del pas d'Alma i Manuel per Supervivientes, han estat ells els que anuncien la seva participació en un altre reality de la cadena, Vaya vacaciones.

Una bomba que ha agafat per autèntica sorpresa els Bollo i que fins i tot s'han pres amb cert humor, ateses les circumstàncies.

"Quines vacances que necessito jo", comentava irònica Alma. Mentre que el seu germà apuntava que “la gent es retrata sola”.

"Necessitem entrar a Vaya vacaciones perquè els nostres ex han anat a Supervivientes... Em sembla increïble, de veritat", comentava força incrèdul. I és que els germans Bollo tenen clar que si per alguna cosa els coneixen a Espanya és per haver sortit amb ells.