Muntatge de fotos d'Antonio Rossi en primer pla sorprès amb una imatge circular de l'anunci a Instagram del casament i una emoticona
GENT

S'acosta la boda d'Antonio Rossi i Hugo Fuertes: llista de convidats, menú i sorpresa

El periodista Antonio Rossi i la seva parella, Hugo Fuertes, es casaran el pròxim mes d'agost amb tota mena de luxes

Antonio Rossi sempre ha estat força recelós de la seva vida privada. Ara bé, això ha canviat radicalment quan el seu destí s'ha creuat amb el del seu xicot, Hugo Fuertes. Des d'aleshores, no dubta a presumir d'història d'amor i, especialment, de la seva pròxima boda.

Antonio Rossi a través de les xarxes socials ha estat revelant algun detall d'aquest enllaç. Tanmateix, se n'han filtrat més als mitjans. Per això, ja coneixem qui estan convidats, el menú que han triat i fins i tot alguna sorpresa.

Antonio Rossi: els principals detalls del seu enllaç amb Hugo Fuertes

Antonio Rossi, col·laborador de Vamos a ver, ha decidit amb el seu noi que, després de més de dos anys de relació, ha arribat el moment de contreure matrimoni. I en això es troben ara, treballant en l'organització d'aquell que serà el dia més feliç de les seves vides.

Selfie de Hugo Fuertes amb Antonio Rossi, tots dos amb ulleres de sol en una terrassa

En concret, serà el 16 d'agost quan la parella es casi en una de les finques que el Grupo Mónico té a Madrid. I precisament en una, La Casa de Mónico, va ser on van dur a terme la prova del menú. D'aquest, que serà tipus còctel, el que ha transcendit és que es compondrà de 16 aperitius, tant calents com freds, i no hi faltarà el pernil ibèric de gla.

No menys important és saber quins convidats aniran a la boda d'Antonio i Hugo. Doncs bé, segons s'ha filtrat, la llista està formada per més de 150 persones. Llista on es troben els seus familiars i amics més propers.

Tot i que Rossi també vol tenir al costat en aquell dia tan especial companys de feina amb qui ha creat una estreta relació. Entre ells ens estem referint a Bibiana Fernández, Miguel Ángel Nicolás, Cristina Tárrega i Sandra Aladro, que va ser qui va acompanyar la parella a la prova del menú.

Encara més, també ha donat la invitació pertinent a Belén Esteban, Ana Rosa Quintana i Sonia Ferrer, que és una de les seves millors amigues a la televisió.

Pel que fa als assistents esmentats, el col·laborador de Telecinco ha reconegut recentment a Instagram que “tots els amics han confirmat. La gent que estimo ens ha demostrat que ens estima. I aquest és el millor regal, l'amor, en majúscules i de diferents maneres”.

Més dades de l'enllaç d'Antonio Rossi i Hugo Fuertes

Antonio Rossi i Hugo Fuertes, tant a les xarxes socials com a diferents mitjans, han descobert més elements del seu enllaç. Per exemple, que la decoració floral anirà a càrrec de l'empresa MDR, que és tot un referent a l'àmbit nupcial.

De la mateixa manera, s'ha revelat que a la festa posterior al banquet hi haurà una sorpresa: hi serà molt present el flamenc. El motiu és que amb aquesta música es vol ressaltar les arrels andaluses del periodista, que és 17 anys més gran que el seu noi.

Foto de la parella formada per Antonio Rossi i Hugo Fuertes

Caldrà esperar per saber més sobre aquesta cita nupcial que farà parlar molt. El que sí que és clar és que serà la boda de l'estiu.

➡️ Gent

Més notícies: