Xavi Hernández mirant Oriol Romeu
FUTBOL

Xavi Hernández qualifica d'injusta la derrota al Clàssic contra el Reial Madrid

L'entrenador del FC Barcelona atribueix la derrota contra els blancs a la falta d'efectivitat de cara a porteria

“Hem fet un gran pas endavant a nivell de joc. Ens enduem una derrota totalment injusta”. Amb aquesta declaració, el tècnic del FC Barcelona , Xavi Hernández , tancava la seva compareixença davant els mitjans de comunicació després de la derrota (1-2) contra el Reial Madrid .

L'entrenador blaugrana ha qualificat de “partit desgraciat” el Clàssic d'aquest dissabte a la muntanya màgica de Montjuïc, que va quedar-se congelada amb l'aparició estel·lar de l'anglès Jude Bellingham. "El resultat ha estat injust", ha apuntat Hernández, que ha valorat molt positivament els primers 60 minuts de partits dels seus homes.

La manca d'encert va penalitzar el FC Barcelona

Xavi Hernández també ha aplaudit la feina dels seus homes durant bona part del partit i ha atribuït la derrota a la falta d'encert a l'últim terç del camp i de cara a porteria. “Si algú ha merescut guanyar, érem nosaltres”, ha conclòs el de Terrassa.

“Hem dominat, hem tingut ocasions, la clau és l'efectivitat. Amb el 2-0 canvia el partit del tot. I ens emportem una derrota que és totalment injusta”, ha manifestat el tècnic blaugrana durant la roda de premsa.

Xavi Hernández es rendeix al talent de Jude Bellingham

L'anglès del Reial Madrid està en estat de gràcia i ja suma 10 gols a 11 jornades de Lliga. El migcampista del conjunt blanc ha marcat per partida doble i ha deixat una postal només apta per als escollits. Sobre l'anglès, Xavi Hernández ha apuntat que "està en estat de gràcia i que ha marcat la diferència per la seva efectivitat".

Xavi Hernández també ha destacat la seva efectivitat, però ha recalcat que, pel que fa al nivell de joc, el FC Barcelona “ha estat millor i ha merescut molt més”.

“El Reial Madrid ha dominat la resta del partit (30 minuts) i han fet dos gols. Nosaltres només n'hem pogut fer un mentre dominàvem el partit (60 minuts inicials”, ha apuntat l'egarenc durant el postpartit contra els blancs.

Sobre Vinícius Júnior, millor no parlar-ne

Xavi Hernández també ha estat preguntat per l'espectacle de Vinícius Júnior i el tècnic del Barça no s'ha volgut mullar. “Consell a Vini cap, no sóc el seu entrenador. Li tinc molt de respecte. Ja vaig dir que no seré jo qui generi tensions o mals rotllos”, ha assegurat el míster culer.

El brasiler ha tornat a ser notícia pel seu 'numeret' després de ser substituït per Lucas Vázquez en el temps afegit, fet que ha 'incendiat' les xarxes socials al final del partit. Especialment per la reacció del seu entrenador, Carlo Ancelotti.