Muntatge Ferran Torres amb Joao Felix pla primera cara
FUTBOL

El motiu de la derrota del Barça a El Clásico: Ferran Torres i Joao Félix, assenyalats

Xavi Hernández s'ha mostrat crític amb els futbolistes

El FC Barcelona no ha pogut emportar-se la victòria a “El Clàssic”. Tot i que han començat avançant-se al marcador gràcies a un gol matiner de Gundogan. Els de Xavi Hernández no han aconseguit materialitzar l'avantatge i un encertat Jude Bellingham ha impedit als culers aconseguir puntuar a la visita del Reial Madrid a Montjuïc.

El FC Barcelona, que afrontava el partit amb la plantilla plena de baixes, va fer uns molt bons 45 minuts inicials. On Gundogan es va emportar molts elogis pel gol anotat, però on els veritables protagonistes van ser tant Fermín López com Gavi. A la segona part, els de Xavi Hernández van acusar el cansament físic i van ser per moments dominats pel Reial Madrid.

Xavi Hernández es va mostrar crític amb els jugadors

Jude Bellingham va ser el botxí del FC Barcelona. L'anglès en una acció individual va ser qui va causar l'empat del Reial Madrid amb un autèntic golàs. No només amb això, als minuts finals, al jove de 20 anys li va caure una pilota a l'àrea, on ell va culminar la remuntada de la plantilla dirigida per Carlo Ancelotti.

Xavi Hernández ha definit d'una manera encertada el partit: “Hem dominat 60 minuts i el futbol és això. Quan no marques el 2-0, el Madrid té aquestes coses. Nosaltres necessitem 5 o 6 ocasions per fer un gol, i ells amb 2 i mitja han fet dos gols. Quan perdones, t'acaben matant”.

La manca d'efectivitat de Ferran Torres i de Joao Félix defineixen el partit en clau barcelonista

Certament, raó a Xavi Hernández no n'hi falta. L'equip ha generat diverses ocasions de perill, entre elles una de molt clara de Fermín, que li ha donat al pal. Tot i això, les grans esperances de la davantera del FC Barcelona no han tingut un gran partit. Ferran Torres ha estat molt poc participatiu i l'única acció, que s'ha quedat a la memòria dels aficionats, és el placatge que ha realitzat a Vinicius.

D'altra banda, Joao Félix sí que s'ha mostrat més participatiu i ha tingut diverses accions destacables. Tot i això, el lusità no ha estat encertat de cara a porta i això ha penalitzat el club culer, que ha necessitat que els seus jugadors haguessin tingut més efectivitat. L'entrada de Lewandowski no ha generat un gran canvi a la plantilla culer, que ha demostrat que encara no estava recuperat al cent per cent.

El FC Barcelona amb la derrota es queda a quatre punts darrere del Reial Madrid i del Girona. Si l'Atlètic de Madrid aconsegueix la victòria diumenge contra l'Alabès, també superaria el club culer. Els de Xavi Hernández han fet un partit decent, però la falta d'efectivitat de la seva plantilla i el bon moment de Jude Bellingham han decidit el partit.