Muntatge de Joan Laporta amb Xavi Hernandez
FUTBOL

Xavi Hernández dona la paraula i Joan Laporta respira alleujat, s'estalvia 40 milions

El tècnic culer mostra el seu compromís amb el club i això fa que Joan Laporta pugui centrar-se a millorar la plantilla

Xavi Hernández ha demostrat ser un home de paraula. Malgrat tots els rumors que han sorgit respecte a la continuïtat del tècnic culer, l'entrenador català ha mostrat en repetides ocasions el seu compromís amb el club. El de Terrassa és considerat com un dels millors jugadors de la història del club i sent els colors com el que més.

Si bé és cert que va començar el seu camí a la banqueta culer amb molts dubtes, el rendiment de l'equip va ser molt positiu els primers mesos. En la primera temporada completa al càrrec, la valoració de l'entrenador hauria de ser sens dubte positiva. Tot i això, en la temporada actual, la plantilla s'ha desinflat i els resultats obtinguts no estan sent els esperats.

Si la plantilla culer continua oferint mals resultats, la continuïtat de Xavi continuarà generant dubtes

Des del principi, l'objectiu del club era intentar revalidar el títol de lliga. Tanmateix, una vegada completada la primera volta, la plantilla es troba a vuit punts del líder i les sensacions que deixa no són positives. No només això, a la final de la Supercopa, el Reial Madrid li va passar per sobre, i el pitjor és que l'equip gairebé no va poder competir.

Davant la situació que viu la plantilla, molts aficionats han demanat la dimissió de Xavi Hernández. Tot i això, a la directiva, de moment, no tenen la intenció de desprendre's del tècnic, ja que cessar el míster podria tenir un cost per al Barça proper als 40 milions d'euros, que és el que té signat el de Terrassa per les dues pròximes temporades.

Xavi Hernández complirà la seva paraula en cas que l'equip no aconsegueixi un títol

L'entrenador, però, encara es veu amb prou forces per revertir la situació. Ara bé, en cas que tot continuï igual i els resultats no millorin, Xavi Hernández té clar que ell al final de la temporada decidirà fer un pas al costat i dimitir. "El dia que senten que no sumo, me'n vaig cap a casa sense problemes", va declarar el míster a l'última roda de premsa.

Xavi Hernández confia en les seves habilitats tècniques i creu que és el millor perquè l'equip torni a ser el mateix que la temporada passada. Malgrat haver perdut la Supercopa i que la consecució del títol de lliga és molt complicat, l'entrenador encara confia que el seu equip pugui aconseguir sortir campió a la Copa del Rei. Si no es produeix, el més segur és que Joan Laporta el convidi a sortir i Xavi hi accedirà.