Muntatge de Luis Enrique amb Oriol Romeu

FUTBOL

Luis Enrique i 115 M€, obstacles per tancar el millor fitxatge i acomiadar Oriol Romeu

Sembla que el tècnic asturià ha demanat l'arribada de noves incorporacions, però la directiva té problemes per tancar el jugador desitjat i fixen nous objectius

Des de la premsa francesa assenyalen que el PSG té la intenció de fer un gran fitxatge per al mercat hivernal. Luis Enrique sembla haver demanat a Nasser Al-Khelaïfi l'arribada d'un migcampista per intentar competir a la segona part de la temporada. El tècnic considera que encara no són candidats per lluitar per la Champions League i espera la incorporació d'un jugador top.

Tot fa indicar que el PSG ja té una llista de candidats per reforçar la línia medul·lar de la plantilla i s'han filtrat diversos noms. Tanmateix, el jugador desitjat per Luis Enrique estaria fora de l'abast per a l'entitat parisenca. I és que, des de França, indiquen que sembla que el tècnic espanyol ha demanat l'arribada de Bruno Guimaraes, actual jugador del Newcastle.

Bruno Guimaraes, el desitjat de Luis Enrique

El FC Barcelona té problemes econòmics; no obstant això, el PSG també en té. En aquest cas, l'equip de París no té problemes de liquiditat, sinó per inscriure els jugadors. La massa salarial de l'equip de Luis Enrique és molt elevada i la UEFA no permet fer grans incorporacions a l'equip dirigit per Nasser Al-Khelaïfi.

Encara que al Newcastle semblen estar disposats a desprendre's de Bruno Guimaraes, la seva arribada al PSG no serà senzilla. La situació econòmica de l'equip del nord d'Anglaterra no passa per un bon moment i la venda del jugador brasiler podria solucionar gran part del deute milionari que té el club. En només unes temporades, el jugador carioca s'ha revalorat, passant de tenir un valor de 45 milions a 85 milions.

El PSG busca noves alternatives

A causa dls problemes de Fair-Play que té el PSG, el fitxatge de Bruno Guimaraes esdevé molt complicat malgrat que Luis Enrique ha demanat el fitxatge. Davant d'això, l'equip parisenc podria posar el seu objectiu en jugadors d'un perfil més baix. Gabriel Moscardo és un dels que agrada a la junta directiva de Nasser Al-Khelaïfi i potser reprendran les negociacions.

Un altre dels jugadors que sembla agradar al PSG, segons la premsa francesa, és Oriol Romeu. El jugador d'Ulldecona no ha rendit al nivell que s'esperava al FC Barcelona i un canvi d'aires li podria anar bé. Tot apunta que Luis Enrique ha donat el vistiplau a la seva incorporació, atès que a la plantilla només compta amb Ugarte com un jugador de característiques similars.

Encara que Oriol Romeu no seria titular al PSG, sí que podria ser un jugador amb força minuts. L'experimentat jugador té el nivell de sobres per competir a la Ligue 1 i Luis Enrique estaria entusiasmat amb la seva arribada. Joan Laporta no posaria cap impediment que la sortida es produís. Ara bé, en cas que l'equip parisenc pugui optar a aconseguir el fitxatge de Bruno Guimaraes, la incorporació del jugador del FC Barcelona quedaria descartada.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: