Vitor Roque amb cara de pocs amics amb una guardiola daurada en forma de porc
FUTBOL

Vitor Roque desapareix i la Premier League n'escalfa el fitxatge, 2 grans interessats

El davanter brasiler no ha sumat gaires minuts les últimes setmanes i dos clubs anglesos semblen haver-se interessat en ell

El partit de Champions contra el Nàpols va tornar a demostrar que Vitor Roque no compta per a Xavi Hernández. El brasiler va passar novament el matx a la banqueta sense saltar al terreny de joc ni un sol minut. Tot i que el tècnic català el va tenir escalfant a la banda durant una bona estona, finalment no el va seleccionar per entrar-hi.

Des de la seva arribada el gener passat, Vitor Roque no ha acumulat més de 300 minuts de joc. El brasiler va arribar amb l'expectativa de resoldre els problemes golejadors del Barça, ja que Robert Lewandowski no estava en el seu millor moment i les seves prestacions havien baixat molt.

Vitor Roque celebrat el primer gol amb el F.C. Barcelona

Tant el Manchester United com el Chelsea semblen estar interessats en Vitor Roque

La junta directiva liderada per Deco va considerar que avançar el fitxatge de Vitor Roque era una opció molt encertada. Inicialment, s'esperava que el brasiler arribés al juny, però es va decidir avançar la seva arribada per reforçar la davantera i que s'adaptés a l'estil de joc del club.

Ara, en començar el tercer mes a la Ciutat Comtal, malgrat algunes llampades, Xavi Hernández prefereix no alinear-lo de manera regular. Els últims partits, tot just ha sumat minuts, cosa que ha despertat l'interès de diversos clubs de la Premier League. Segons informen mitjans britànics, tant el Manchester United com el Chelsea han mostrat interès a fitxar Vitor Roque el pròxim estiu.

Vitor Roque no sembla tenir la intenció de sortir del Barça

Vitor Roque va arribar al Barça per 60 milions d'euros. L'Atlético Paranaense va acordar que el club culer pagués 30 milions d'euros en conceptes fixos i 30 milions més en variables. Abans de signar pel Barça, diversos clubs de la Premier League van intentar fitxar-lo, sense èxit, atès que la prioritat del brasiler era arribar a la Ciutat Comtal.

Malgrat els rumors, Vitor Roque sembla content al Barça. Sempre ha estat un somni per a ell vestir la samarreta culer i tot apunta que no té intenció de sortir. Si Joan Laporta decideix desprendre's d'ell, els clubs interessats haurien d'oferir almenys la mateixa quantitat que el Barça va pagar per ell.

Desprendre's de Vitor Roque no seria una decisió gaire intel·ligent per part de la directiva del Barça. El jugador ha demostrat un gran potencial i ganes de mostrar el seu talent, a més d'estar en un procés d'adaptació i tenir només 18 anys.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: