Hansi Flick i Víctor Font

FUTBOL

Víctor Font parla del fitxatge de Hansi Flick i una possible moció de censura a Laporta

L'excandidat a la presidència del Barça ha concedit una entrevista on ha repassat l'actualitat

L'excandidat a les eleccions del Barça, Víctor Font, ha estat protagonista aquests darrers dies per la publicació d'una carta personal a les xarxes socials. Al text va exposar la seva opinió sobre la situació del Barça i va donar la seva solució als problemes.

L'empresari ha concedit una entrevista a RAC1 on ha repassat l'actualitat del club i ha tocat tots els temes. Ha començat parlant sobre l'oposició que està duent a terme des que Joan Laporta va ser elegit com a president el 2021. "No creiem en el model d'oposició clàssic de sortir tota l'estona, però creiem que tenim la responsabilitat de dir la nostra en moments com aquests".

A la carta publicada, Font parla de "refundar el Barça", canviar el model de gestió, modernitzar la governança i professionalitzar la institució, entre algunes de les mesures. "Refundar el Barça és girar full al règim del 2003. El món ha canviat, la manera de gestionar el club... cal passar pàgina", ha dit.

"S'ha de professionalitzar, modernitzar. Mecanismes de control reals i no d'anar per casa que no serveixen de res com ens indica la realitat. I aquesta refundació ha de protegir el model de propietat i poder competir contra el Madrid i els equips que estan fent els fitxatges que hauríem de poder fer nosaltres", ha explicat Font.

Víctor Font es mulla sobre el possible fitxatge de Hansi Flick

Font ha estat preguntat per la situació de l'equip i ja ha parlat d'un possible candidat a ocupar la banqueta la temporada que ve. "Sí, veig el joc de l'equip. Però el que dic és, compte!, perquè si canviem Xavi per Flick i no canviem res dins del club les probabilitats que no funcioni són grans".

"Guanyar una Lliga no et garanteix l'èxit. La gran frustració és com guanyar de vegades suposa un problema", ha seguit Víctor Font. "El triplet del 2015 va portar problemes, van quedar soterrats amb els èxits i vam entrar al pitjor tram de la història contemporània del club. Cal fer un bon diagnòstic".

Sobre una possible moció de censura Joan Laporta, Víctor Font ha dit que "no és partidari". "El Barça és molt complicat, estem tots bojos. Si entra la pilota, no som capaços de diagnosticar què passa. L'estabilitat és clau, només té sentit una moció si es creuen línies vermelles. Si hi ha un delicte com el Bartogate", ha assegurat.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies del BARÇA i del futbol a WhatsApp!

L'excandidat també ha parlat sobre la possible arribada de Kylian Mbappé al Reial Madrid, i ha assenyalat que el club blanc treu avantatge al Barça”. “Amb l'estadi acabat generaran 120-150 milions extra que els serveix per invertir en jugadors com Mbappé . Jo estic segur que aquesta temporada tindrem un forat de més de 100 milions”.