Hansi Flick en primer pla amb Joan Laporta al fons sobre una paret amb llums de neó
FUTBOL

El detall revelador que indica que Hansi Flick entrenarà el Barça ja: tot confirmat

Acaba de veure la llum un detall relacionat amb l'entrenador alemany Hansi Flick que el vincula, i de quina manera, a un Barça de Joan Laporta que segueix buscant el seu nou entrenador

No està sent un any gens senzill per al president del Barça , Joan Laporta. Més enllà de les decisions esportives, molt condicionades per l'estat de forma de l'equip de Xavi Hernández, el manà culer també ha de comportar un altre tipus de problemes. I l'últim està portant cua, ja que el Barça ha d'afrontar un difícil càsting per rellevar la figura de Xavi Hernández, que abandonarà el club al juny.

Bé, la veritat és que encara no és gaire clar que sigui així, ja que al Barça no descarten que els mals resultats amb Xavi Hernández precipitin tots els esdeveniments. Joan Laporta té experiència i sap que, sense anar més lluny, el seu nou entrenador marcarà un abans i un després en el mandat actual, cada vegada més qüestionat. És, per tot això, que el president del Barça ja s'ha posat en marxa i ja ha tancat un acord que fa olor de definitiu.

Després de l'anunci de Xavi Hernández, l'etapa del qual com a tècnic del Barça finalitzarà, tret de sorpresa, a finals de temporada, el Barça ja s'ha posat en contacte amb diversos tècnics. El favorit per ocupar el rol que deixarà l'egarenc era l'alemany Hansi Flick, però Joan Laporta, a través d'un intermediari, ja podria haver tancat l'acord definitiu.

Joan Laporta no descarta carregar-se Xavi Hernández abans del juny de 2024: la Champions League serà clau

Joan Laporta va parlar amb el vestidor i, de la mateixa manera, també ho va fer en privat amb Xavi Hernández. En tots dos àmbits i espais, el president del Barça es va encarregar de ser molt clar i honest. "No permetré que el Barça faci més el ridícul", va expressar Laporta, que diumenge passat va estar a punt de prescindir de Xavi Hernández després de l'empat (3-3) contra el Granada a la Lliga.

Així doncs, Laporta va accedir a mantenir Xavi Hernández al càrrec, però es va assegurar que quedessin ben clars els objectius fixats fins a final del curs oficial. Dos objectius que han estat reajustats i que ara, ja amb la pel·lícula molt deteriorada, exigeixen uns mínims molt mínims.

El president Joan Laporta està disposat a no desaprofitar ni un segon d'un primer tram d'any 2024 que ve carregat de moltes novetats per al Barça. La primera podria arribar aquestes pròximes setmanes i en funció dels resultats, ja que a Can Barça no descarten un altre nou canvi radical d'escenari. Precisament en aquesta etapa canviant, Laporta està aprofitant per moure's i, segons ha pogut saber 'e-Notícies', ja hauria lligat un caporal vital per tancar Hansi Flick per a ell mateix.

El detall revelador que indica que Hansi Flick entrenarà el Barça ja: tot confirmat

L'alemany Hansi Flick (58 anys, Heidelberg) està sense equip després de ser destituït com a seleccionador d'Alemanya el mes d'octubre del 2023. Joan Laporta vol apostar per la famosa 'escola alemanya' i sap que, en aquest sentit, molts punts passen per Flick, que les últimes hores ha deixat un detall molt curiós. I és que l'entrenador alemany, amb experiència en gegants d'Europa com el Bayern Munic, ha començat a moure fils per assegurar el seu futur a curt i mitjà termini.

Resulta que Hansi Flick, segons ha informat el BILD, s'ha posat en mans de l'agent de futbolistes Pini Zahavi, que també representa futbolistes del Barça com Robert Lewandowski. De fet, Zahavi ja va ser un dels homes més buscats de Barcelona fa un parell d'estius, quan Joan Laporta acabava de tancar els últims serrells del contracte de 'Lewy'.

Pini Zahavi manté una excel·lent relació personal amb el president Joan Laporta, compta amb una gran experiència i Flick considera que la seva vinculació el pot ajudar a buscar el millor projecte possible. I no va equivocat, ja que a Can Barça reconeixen que Hansi Flick està "a un pas" de convertir-se en la figura que reemplaça Xavi.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: