Muntatge Ferran Torres amb Joao Felix pla primera cara

FUTBOL

La via d'escapatòria de Ferran Torres si el Barça aposta pel fitxatge de Joao Félix

La continuïtat del davanter valencià continua en l'aire, mentre que la del portuguès sembla estar una mica més clara

Ferran Torres ha caigut lesionat recentment, el davanter de Foios se'n va anar amb molèsties musculars cinc minuts després que comencés el partit contra l'Osasuna. Les primeres exploracions fan indicar que el jugador podria estar a prop d'un mes de baixa.

La lesió de Ferran Torres ha arribat en el pitjor moment per al jugador. Fins ara, el valencià no havia donat símptomes de tenir molèsties musculars, cosa que ha provocat que Xavi Hernández hi hagi confiat molt. Ha estat un dels membres que més minuts ha acumulat de tota la plantilla culer, juntament amb İlkay Gündogan.

El valor de Ferran Torres en alça

La lesió de Ferran Torres tot just coincideix amb l'eliminatòria de Champions League contra el Nàpols. Això provocarà que Xavi Hernández es vegi obligat a alinear una davantera poc habitual, ja que Joao Félix també està de baixa. I és que, malgrat que numèricament la temporada del valencià està sent millor que la del lusità, Laporta estaria disposat a tractar de fitxar el portuguès.

L'arribada de Joao Félix va ser una aposta personal del president del FC Barcelona. Joan Laporta està enamorat futbolísticament del jugador de l'Atlètic de Madrid i sembla voler el seu fitxatge a tot preu. La sortida de Xavi Hernández, que va ser un dels reticents a l'arribada del portuguès, pot provocar que el seu fitxatge pel FC Barcelona es concreti de manera definitiva.

Tot i això, com que la situació econòmica no ha millorat, perquè això es produeixi, el club hauria de vendre. Davant d'això, Joan Laporta tindria clar que un dels sacrificats pot ser Ferran Torres. Atesa la bona temporada que està encaixant el davanter de Foios, el seu valor al mercat s'ha vist incrementat.

Ferran Torres per Joao Félix, el somni de Joan Laporta

Davant d'això, Joan Laporta planeja oferir a l'Atlètic de Madrid un intercanvi on les dues parts en surtin beneficiades. Ferran Torres posaria rumb a la capital espanyola i Joao Félix, a la Ciutat Comtal. El davanter portuguès ja ha declarat diverses vegades que no vol tornar a la dinàmica matalassera i que la seva intenció és continuar vestint de culer.

En cas que l'Atlètic rebutgés la proposta, es rumoreja que Joan Laporta estaria disposat a proposar, a més, una certa quantitat per tancar l'acord.

La insistència de Joan Laporta a la incorporació de Joao Félix podria fer que el somni del jugador es pugui complir. Ara bé, el de Ferran Torres es podria veure trencat, atès que ell també ha manifestat la seva intenció de triomfar al FC Barcelona.