Dec amb l'escut del Barça de fons i foc blau
FUTBOL

L'última reunió de Deco revela la primera venda i un possible fitxatge del Barça

El director esportiu parla amb l'agent de dos futbolistes coneguts i el futur de tots dos està en l'aire

Fa mesos que Deco ja encara el mercat de fitxatges que ve i pensa en les possibilitats del Barça. El club no passa per un bon moment econòmic i això dificulta molt poder moure's lliurement. Així i tot, està contemplant les seves opcions i aviat podrien començar a veure incorporacions i sortides.

Recentment, Deco s'ha reunit amb l'agent de dos jugadors que coneixen molt bé el Barça. El director esportiu podria portar un fitxatge necessari si ven a un dels seus jugadors amb més projecció. Si l'entitat aconsegueix abraçar-se a la regla 1/1 del Fair Play financer, tot serà diferent la temporada que ve.

Deco ofereix un dels seus i vol un altre fitxatge

Deco ha estat una de les figures més criticades del Barça aquests darrers anys per les seves gestions amb alguns jugadors. Així i tot, afirma que tot ho fa pel bé del club, que va de la mà amb el missatge que sol enviar Joan Laporta. Fa poc, s'ha reunit amb l'agent de dos jugadors rellevants a l'entorn del Barça i la situació és incerta.

Primer pla de Deco mirando a cámara

D'una banda, un dels representats és Mika Faye, el jove central del Barça Atlètic que ha cridat l'atenció de diversos conjunts. Els culers el van fitxar fa un any per 2,2 milions i el Porto ja n'ha ofert 15 milions. Sembla que una de les finalitats de la reunió era tractar la seva possible sortida al club portuguès.

El Barça té una sobrecàrrega considerable de centrals i Mika Faye vol jugar al primer equip ja, però Deco no s'ho pot prometre. De l'altra banda, l'altre representat és Dani Olmo, que ha sonat molt per als catalans aquests darrers mesos. Necessiten un extrem esquerre urgentment i és una gran opció, però pel mateix preu (60 milions) podrien tancar Nico Williams.

Muntatge de Mika Faye i Dani Olmo

Dani Olmo i Mika Faye no saben què passarà amb ells

Mika Faye ha estat un dels protagonistes del filial i Xavi Hernández el va convocar diverses vegades, però mai no va arribar a debutar. El defensor està descontent amb la situació i buscarà sortir si no se li assegura una continuïtat a l'equip de Hansi Flick. El Barça no vol vendre'l perquè hi confia, però podria fer-ho afegint una opció de recompra al contracte.

Dani Olmo té contracte amb el RB Leipzig fins a 2027, però 60 milions d'euros l'alliberarien d'aquesta vinculació. El Barça està estudiant si és la millor opció, ja que Nico Williams també es troba sobre la taula. Deco ha de prendre una decisió i ja s'ha començat a reunir amb agents de diversos jugadors, per exemple, amb el d'Álex Valle.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: