Joao Cancelo amb la cara seriosa mirant cap a un costat
FUTBOL

Fitxatge sorpresa del Barça per al lateral dret! Joao Cancelo no ho esperava

El portuguès es pot quedar fora del club culer per un moviment que ningú esperava

El Barça ha estat a la recerca d'un lateral dret que pugui enfortir la defensa i aportar opcions ofensives. El fitxatge definitiu de Joao Cancelo, conegut per la seva capacitat per jugar als dos flancs i pel seu estil de joc dinàmic, era vist com una opció ideal. Tanmateix, els darrers desenvolupaments al mercat de transferències han canviat dràsticament aquesta situació.

Joao Cancelo ha estat un dels jugadors que més minuts ha acumulat al Barça aquest any. Els culers no passen per un bon moment econòmic i això en dificultava molt el fitxatge. Ara, una estrella podria arribar aquest mateix estiu i deixaria sense opcions el portuguès.

Joao Cancelo, en perill

Pedro Porro, el defensa del Tottenham, ha sorgit com una alternativa inesperada per al Barça. El jove espanyol ha tingut un rendiment impressionant a la Premier League, que ha captat l'atenció de diversos clubs europeus. La seva capacitat per defensar i atacar amb la mateixa eficàcia el converteix en una opció atractiva per a qualsevol equip d'elit.

Pedro Porro celebrant un gol

Segons les darreres informacions, el Barça ha decidit centrar la seva atenció en Pedro Porro, deixant Joao Cancelo fora dels plans immediats. El Barça veu en l'espanyol un jugador jove amb un gran potencial de creixement i és una opció més viable que el del City. Aquesta decisió n'ha sorprès molts, ja que no s'esperava aquest canvi de direcció en les negociacions.

El canvi d'enfocament del Barça cap a Pedro Porro podria tenir un impacte significatiu a la plantilla. Porro, amb 24 anys, aportaria joventut i dinamisme a l'equip. Malgrat el talent i l'experiència que té Joao Cancelo, l'alt cost del seu fitxatge i les complexitats financeres han portat el Barça a buscar alternatives.

Pedro Porro és a l'òrbita del Barça

Ara, Joao Cancelo haurà de considerar les seves opcions, ja que el seu moviment esperat al Barça sembla cada cop menys probable. Podria continuar buscant una sortida del Manchester City o esperar una nova oportunitat al pròxim mercat de fitxatges. El seu futur al Barça no està assegurat, ja que els anglesos demanen 30 milions d'euros per ell.

El Barça ha sorprès tothom en canviar la seva atenció de Joao Cancelo a Pedro Porro per reforçar la zona defensiva. Aquest moviment estratègic reflecteix tant les limitacions financeres del club com el seu enfocament en el desenvolupament de talents joves. Així i tot, el del Tottenham no seria barat: aproximadament, en serien 40-50 milions, però és força més jove que el portuguès, que és una cosa important.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: