Thiago Motta mirant a un costat amb l'escut del FC Barcelona
FUTBOL

Thiago Motta treu un altre fitxatge al Barça en menys de 48 hores

La Juventus sembla estar a prop de dur a terme la incorporació d'un jugador que ha estat al radar culer

La Juventus de Torí està decidida a reforçar la seva plantilla de manera significativa per a la temporada que ve. Després d'una campanya irregular, la directiva del club italià ha posat en marxa una estratègia agressiva de fitxatges per tornar a situar l'equip entre els millors de tot Europa. L'arribada de Thiago Motta a la banqueta bianconera és un indicatiu clar d'aquesta ambició, i el tècnic no ha perdut temps per identificar què necessita per assolir els seus objectius.

Thiago Motta, que ha impressionat en les seves etapes recents com a entrenador, arriba a la Juventus amb la missió de tornar el club al cim del futbol italià i europeu. Per això, la directiva de la Vecchia Signora ha decidit fer un desemborsament important al mercat de fitxatges.

Thiago Motta en primer pla sobre un fons groc i l'escut de la Juventus

A les últimes hores, Fabrizio Romano ha confirmat que Douglas Luiz, el migcampista brasiler de l'Aston Villa, es convertirà en nou jugador de la Juventus. L'operació, segons Fabrizio Romano, rondaria els 20 milions més el traspàs de dos jugadors, i deixa el Barça amb les mans buides. El pivot havia estat ofert a Hansi Flick fa només uns dies, però se'n va amb Thiago Motta i no serà l'únic.

Thiago Motta treu un altre fitxatge al Barça en menys de 48 hores

A més de Douglas Luiz, un altre jugador que podria vestir la samarreta bianconera és Mason Greenwood. El davanter anglès, que ha tingut una temporada excel·lent cedit al Getafe, està de tornada al Manchester United i agrada molt al Barça, però apunta a la Juventus. Segons fonts properes al club, el valor de mercat de l'anglès, atès el context contractual, se situa en uns 40 milions d'euros.

Mentrestant, el Barça continua a la recerca de reforços per a la temporada que ve, però la situació econòmica del club és un obstacle significatiu. Joan Laporta i el seu equip han hagut de ser creatius en les seves estratègies de fitxatges, optant per operacions que no impliquin grans desemborsaments immediats. En aquest context, l'interès del Barça en jugadors com Douglas Luiz i Mason Greenwood s'ha vist frustrat per la rapidesa i l'eficàcia de la Juventus a tancar aquests acords.

Abans que arribés Hansi Flick, la directiva culer havia identificat Douglas Luiz com una opció per enfortir la medul·lar i Mason Greenwood com un reforç ofensiu potencial. Tot i això, amb la Juventus movent-se ràpidament per assegurar aquests fitxatges, el Barça es veu obligat a buscar unes altres alternatives al mercat.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: