Imatge primer pla d'Alexia Putella amb una jaqueta negra
FUTBOL

Alexia Putellas deixa una imatge molt preocupant durant la Champions League Femenina

La capitana del FC Barcelona no va poder participar en la victòria de les blaugranes (7-0) contra el Rosengard i va deixar una instantània dura que encongeix el cor de bona part del barcelonisme

El FC Barcelona Femení va golejar (7-0) el Rosengard en el partit corresponent a la fase de grups de la Champions League. Les de Jonatan Giráldez van brillar davant els més de 5.000 aficionats presents a les grades del Johan Cruyff. Ara, lamentablement no tot van ser notícies positives, ja que durant el partit es va poder captar una imatge contundent que ràpidament va córrer per les xarxes socials.

La nit en què el Barça va segellar el pas als quarts de final i en què es va anunciar la renovació de Mapi León, també hi va haver fets dramàtics. I van tenir com a protagonista la capitana, Alexia Putellas, que està vivint unes setmanes molt complicades com a futbolista a Can Barça. La seva situació preocupa a la directiva i a l'afició, que va haver de marxar a casa amb una imatge molt dolorosa a la retina.

El FC Barcelona va dominar en una altra gran nit de futbol femení al Johan Cruyff

Les de Jonatan Giráldez van tornar a brillar en un partit europeu sense gaire història. El FC Barcelona continua sent molt favorit per tornar a aixecar la Champions League i així ho demostra la classificació i els resultats obtinguts en aquesta primera fase de grups. Les blaugranes ja són a quarts de final després de classificar-se per la via ràpida i amb dos partits de la lligueta de grups pendents.

Així doncs, l'equip culer marxa a l'aturada per les vacances nadalenques amb un ple de victòries i amb una altra nit memorable al Johan Cruyff. El colofó el va posar l'acte de renovació improvisat que el Barça va preparar a la central Mapi León, que serà culer fins al 2026.

Una festa que va deixar escenes emotives, algunes també protagonitzades per una estrella que es va haver de conformar a veure el partit des de dalt de tot de la grada.

Alexia Putellas va deixar una imatge molt preocupant durant el partit contra el Rosengard

Enmig de la polèmica sortida de Jonatan Giráldez, una altra mala notícia va volar sobre Barcelona aquest dijous passat. I és que la capitana Alexia Putellas, lesionada i fora de l'equip per temps indeterminat, segueix negociant la renovació pel club blaugrana. Una renovació que, segons ha avançat el 'Diario SPORT', s'està començant a enquistar.

El club presidit per Joan Laporta, a més, ha decidit rebaixar la proposta a Putellas, que genera dubtes pel seu estat físic. El Barça ofereix la mateixa quantitat anual a Alexia Putellas, però ara se li ofereixen dos anys i no dos. Un detall que ha sorprès l'agent de la futbolista i que podria dificultar la renovació de la capitana i la Pilota d'Or blaugrana.

A Barcelona preocupa molt la situació de Putellas, a qui se'l va veure molt emocionada durant bona part del partit contra el Rosengard. Una imatge que no es va poder veure per la televisió, però sí que va córrer ràpidament per xarxes socials.

La situació d' Alexia Putellas és trista, en part pel que representa la futbolista de Mollet del Vallès per a la secció femenina. El Barça ja li ha transmès que no millorarà les condicions d'una proposta que sí que preveu un augment força suculent del seu sou.