Ter Stegen amb un gran somriure mirant al capdavant
FUTBOL

Ter Stegen es queda sol, adeu a un fitxatge gratis, se'n va al València

El porter alemany es consolida com la primera opció per al curs que ve i la directiva descarta un possible fitxatge com a competència

Sembla que un dels objectius de la directiva del Barça per a la temporada que ve és trobar un substitut per a Ter Stegen. El porter alemany ha estat absent durant diversos mesos en la temporada actual, i Iñaki Peña ha hagut d'ocupar la porteria al seu lloc en diversos partits. Tot i això, el rendiment ofert per l'alacantí no ha complert amb les expectatives, cosa que ha posat en dubte la seva continuïtat.

Al club no confiarien en Iñaki Peña. Si hagués mostrat un bon rendiment i seguretat sota els pals, la seva permanència al Barça hauria estat més probable. Ara bé, el jove no ha transmès confiança i en algunes ocasions ha estat assenyalat com a responsable en algunes derrotes de l'equip.

Iñaki Peña es pot veure obligat a deixar el Barça el pròxim curs

Atès que a la directiva no confien en Iñaki Peña, és probable que el jugador del planter es vegi obligat a deixar el club aquest estiu. Per tant, s'espera que el club busqui un porter suplent per a Ter Stegen. S'han especulat diferents noms els últims mesos, però cap no ha emergit com un clar candidat.

Un dels porters que estava a la llista i que sembla descartat és Dimitrievski. El porter macedoni podria estar a prop de fitxar pel València CF, segons informa el diari As. El jugador del Rayo Vallecano hauria arribat a un acord amb el València de cara a la temporada que ve.

Stole Dimitrievski amb la samarreta del Rayo de Vallecano apuntant amb la mà cap endavant

La venda de Giorgi Mamardashvili, clau perquè es produeixi l'arribada de Dimitrievski al València

Tanmateix, tot depèn de la possible sortida de Giorgi Mamardashvili. El porter georgià està tenint una gran temporada i el València té diverses ofertes. Si la seva venda no es concreta, és probable que l'arribada de Dimitrievski tampoc no es concreti.

Dimitrievski, de 30 anys, ha demostrat diverses vegades la seva capacitat per oferir un gran nivell. Malgrat la seva alçada (1,90 m), ha mostrat reflexos ràpids i agilitat. A més, ha demostrat que té un bon joc de peus, un aspecte important per a l'estil de joc del Barça.

En cas que Dimitrievski acabi fitxant pel València, el Barça haurà de buscar una altra opció. Atès que el seu contracte amb el Rayo Vallecano finalitza el pròxim mes de juny, la seva arribada al Barça semblava factible, cosa que hauria permès a Joan Laporta reforçar la plantilla sense incórrer en despeses de traspàs.

Ter Stegen és considerat un pilar fonamental de la plantilla. Tot i que s'ha parlat de diversos rumors sobre l'Aràbia Saudita, ni l'alemany ni la directiva de Joan Laporta estarien pensant a separar els seus camins.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: