Muntatge amb Ter Stegen, Iñigo Martínez i Marcos Alonso
FUTBOL

Ter Stegen, Marcos Alonso i Íñigo Martínez, 3 lesions de diferent urgència per a Xavi

Els jugadors es troben en un procés de recuperació i el cos tècnic n'espera dos per tal d'acabar amb els mals resultats de l'equip

La plantilla del Barça no passa per un gran moment. Els resultats que l'equip ha sumat recentment no han estat positius i això ha generat seriosos dubtes entre els aficionats. Xavi Hernández no està content amb la imatge que està deixant l'equip i vol rebaixar la tensió entre els aficionats amb una ratxa de victòries.

Per això, el millor que podria passar al tècnic culer seria recuperar els efectius que des de fa ja diverses setmanes estan en el dic sec. A la infermeria culer, des de fa diverses setmanes, hi ha uns quants jugadors. Durant gran part de la temporada, Xavi ha anat perdent efectius que han fet minvar el joc i la confiança de l'equip.

Els casos més importants han estat les de Gavi i Ter Stegen. Tot i això, no han estat els únics que estan a la infermeria culer i és que tant Íñigo Martínez com Marcos Alonso recentment s'han sumat als seus companys. Les lesions dels dos primers han fet que els jugadors es mantinguin per un llarg període fora dels terrenys de joc.

La tornada de Ter Stegen és propera

Ter Stegen és el que més proper està de tornar. El porter alemany va patir un problema lumbar el novembre del 2023 durant la darrera convocatòria amb Alemanya, que l'ha obligat a sotmetre's a una intervenció quirúrgica. S'espera que per a l'eliminatòria de Champions League contra el Nàpols, el germànic ja ocupi la porteria culer.

La seva tornada seria una notícia molt positiva, atès que és una assegurança sota tres pals. Iñaki Peña ha rendit a un bon nivell, però la recuperació de Ter Stegen és clau perquè l'equip recuperi la solvència defensiva.

Íñigo Martínez, evoluciona adequadament

La previsió amb el central basc és que de cara a l'eliminatòria davant del Nàpols, el jugador formi part de la convocatòria. Tot i això, en els serveis mèdics del club no volen córrer cap mena de risc perquè és molt propens a patir molèsties musculars. El jugador reapareixia el 7 de gener contra el Barbastre després d'estar un mes lesionat i només va durar 11 minuts.

El FC Barcelona amb Íñigo Martínez al terreny de joc ha lluït molt bé. Amb ell, l'equip encaixa menys gols i Xavi Hernández mostra tenir confiança al jugador. El cos tècnic espera tornar, però pretenen evitar que torni a caure lesionat.

Sense pressa amb Marcos Alonso

"El jugador del primer equip Marcos Alonso té una lumbàlgia. És baixa i la seva evolució marcarà la seva disponibilitat" declarava el club al seu comunicat mèdic. Atès que el rendiment del jugador no està sent gaire cridaner i que Xavi Hernández ha deixat de confiar en defensor, el jugador no té pressa per recuperar-se i vol fer-ho de la manera adequada per no recaure. Tot i no donar data del seu retorn, s'estima que passada l'anada de Champions es reincorpori a la dinàmica del grup.