Les jugadores del FC Barcelona Femení s'abracen i celebren un gol
FUTBOL

El primer fitxatge del Barça Femení per a 2024 és una renovació, MVP contra el Madrid

La futbolista va tornar a ser coronada com la millor jugadora del partit i la seva renovació és a la vista

El Barça Femení ha començat l'any de la millor manera possible. Amb victòria al derbi davant del Levante Les Planes i classificant-se per a la final de la Supercopa d'Espanya Femenina. El club blaugrana vol aconseguir tots els títols possibles i va pel bon camí.

Un altre clàssic que és blaugrana

El Barça Femení va disputar la semifinal de la Supercopa Femenina contra el Reial Madrid. Les blaugranes van guanyar 4-0.

Amb aquesta victòria, el club català aconsegueix ser l'únic equip que ha guanyat tots els clàssics al Reial Madrid, 13 de 13 disputats. Una autèntica bogeria. L'equip de Jonatan Giráldez continua fent història i no té rival que les superi.

El Barcelona va tornar a demostrar el seu gran joc i va aconseguir vèncer un Reial Madrid que va estar molt per sota. Amb un doblet de Salma Paralluelo i un altre de Mariona Caldentey van aconseguir el passi a aquesta final.

Les blaugranes tornaran a lluitar per guanyar la seva tercera Supercopa consecutiva dissabte a les 20:00 davant el Llevant UD.

La MVP del partit

Amb el seu doblet, Mariona Caldentey va ser coronada com la MVP del partit. La migcampista va fer un partit excel·lent sense fallar cap passada als 90 minuts de partit. Mariona va obrir el marcador al minut 12 i va marcar un altre gol de penal que ella mateixa va provocar.

Al minut 65, la futbolista es va emportar una gran ovació de l'afició present a Butarque, en ser substituïda i abandonar el terreny de joc.

Mariona continua sent una peça clau al Barcelona. La seva gran visió de joc i les seves habilitats demostren la gran capacitat que té de saber què fer en tot moment.

És una futbolista que dona molta confiança tenir-la a l'equip. Per a Jonatan Giráldez, Mariona és una jugadora titular indiscutible.

El futur de Mariona Caldentey

Mariona Caldentey acaba contracte amb el Barça el juny de 2024. La renovació de la jugadora és una de les carpetes que ha de resoldre aviat el club blaugrana.

Segons han informat diferents mitjans, Mariona Caldentey no té gens de pressa per renovar. La migcampista vol esperar per veure qui serà el relleu de Jonatan Giráldez i, a partir d'aquí, decidir.

La balear fa 10 anys que és a Can Barça i se sent com a casa. La jugadora ho ha guanyat tot amb el Barcelona i ha tingut els seus anys més feliços futbolísticament. La seva renovació seria una gran alegria per al club i l'afició pel fet de tenir Mariona a l'equip durant uns anys més.