Marc-André Ter Stegen celebrant una acció amb el FC Barcelona
FUTBOL

Ter Stegen és el fitxatge d'hivern! El Barça ja coneix la data exacta de la tornada

El porter alemany es troba a la fase final de la seva recuperació i la seva tornada pot produir-se abans del pensat

Ter Stegen està comptant els dies per tornar a trepitjar els terrenys de joc. L'alemany es troba en la fase final de la recuperació i des dels serveis mèdics del Barça són optimistes de tenir el porter pròximament en dinàmica de grup. Tot i que Iñaki Peña ha fet bones actuacions, l'alacantí no demostra tenir la confiança plena dels seus companys.

En els últims dies, han sorgit rumors que a l'equip tenen dubtes referents al nivell d'Iñaki Peña, cosa que evidencia Ter Stegen és molt important per a la plantilla. El segon capità culer no trepitja un terreny de joc des que es va produir l'aturada de seleccions al novembre, on va sentir unes molèsties lumbars mentre estava concentrat amb Alemanya. El 8 de desembre, es va decidir que passés per quiròfan per solucionar les molèsties musculars i es va especular que podria estar de baixa prop de 2 mesos.

Xavi no vol que Ter Stegen assumeixi riscos

Ara bé, tot apunta que Ter Stegen ha escurçat terminis de recuperació i que la seva tornada pot estar més pròxima del que s'esperava. Les lesions lumbars són difícils de tractar, atès que és força comú que hi pugui haver una recaiguda, per la qual cosa l'alemany vol anar amb precaució per evitar-ho. Perdre el porter pel que resta de temporada seria demolidor per a les aspiracions de l'equip i per al mateix jugador.

Ter Stegen somiava a l'inici de la temporada poder disputar a l'estiu l'Eurocopa. El germà volia ser el titular de la seva selecció, ja que a sobre es disputa a Alemanya, però la lesió pot impedir al culer ser el seleccionat per Nagelsmann. A més a més, Neuer sembla haver-se recuperat plenament de la lesió de genoll i comptaria amb la confiança del seleccionador. Això faria més complicat que el jugador del Barça pugui complir el seu somni.

Ter Stegen estarà llest per enfrontar-se al Nàpols

Però això pot provocar que Ter Stegen eviti anar amb pressa i que se centri plenament a recuperar-se de la lesió lumbar. Els terminis de recuperació de Marc són optimistes, s'espera que en menys d'1 mes el germànic ja estigui llest per disputar un partit. El que significaria que Xavi Hernández podria comptar amb la seva assegurança a la porteria per al partit dels vuitens de final de la Champions League contra el Nàpols.

La presència de Ter Stegen ha de ser un alleugeriment per a Xavi Hernández, que espera passar de ronda, i amb el germànic en porteria les probabilitats augmenten.