Muntatge de Gavi amb la Masia de fons
FUTBOL

El millor fitxatge possible pel cas de Gavi surt gratis: ja ha destrossat el Madrid

Xavi Hernández continua demanant fitxatges per a la línia medul·lar, però la millor opció ja forma part de la plantilla

El FC Barcelona està buscant millorar la línia medul·lar. La junta directiva de Joan Laporta pretén acontentar Xavi Hernández, que té problemes al centre del camp. La lesió de Gavi ha perjudicat seriosament les aspiracions de la plantilla i l'absència del jugador ha estat notable en el rendiment de l'equip.

Amb els problemes del conjunt culer a la línia medul·lar, Xavi Hernández ha demanat l'arribada de reforços. La plantilla té molt pocs efectius i pretén incorporar-ne més, però el relleu del jugador andalús ja té el seu millor substitut a l'equip. I és que Fermín López en els darrers dos partits s'ha reivindicat i ha demostrat novament el seu bon nivell.

Fermín López demana pas

Fermín López, quan va entrar en el partit contra Las Palmas i contra el Barbastro, va tornar a demostrar a Xavi Hernández que està llest per competir a l'elit professional i que mereix més minuts. El tècnic culer, que les últimes setmanes havia prescindit del jugador per decisió tècnica, s'ha adonat de la importància que pot tenir l'andalús si agafa regularitat a l'equip.

Davant l'absència de Gavi, l'equip necessita múscul al centre del camp i Fermín compleix amb aquest rol perfectament. El jove de 20 anys aporta a l'equip amb joc en estàtic, però també amb la seva potència física, ajudant a pressionar, cometent faltes tàctiques i en presència defensiva.

Des de la seva irrupció a la pretemporada, Fermín López es va guanyar el dret a formar part de la plantilla del primer equip. Al 'Clàssic' disputat a Amèrica del Nord, va ser on el jove, de 20 anys, va saltar a la fama després de l'espectacular golàs que va fer al Reial Madrid. La seva repercussió mediàtica des d'aquell moment es va disparar, arribant al milió de seguidors a Instagram en tot just unes hores.

Fermín López, el fitxatge que Xavi necessita

Fermín López, estant en dinàmica del primer equip, ha ofert detalls de la seva elevada qualitat, però Xavi Hernández mai no l'ha vist com una alternativa real per ocupar la línia medul·lar. A causa de les constants baixes que ha patit l'equip, el cos tècnic li ha estat donant minuts, però no els que ha arribat a merèixer.

En aquest cas, davant de la baixa de Gavi, fins i tot Fermín López havia tingut menys minuts. Però atesos els bons partits que ha tingut el jove, potser pròximament tindrà més protagonisme. L'equip necessita un jugador del seu perfil i, tenint en compte els problemes econòmics que té l'entitat, una major presència de Fermín al camp podria ser el fitxatge que Xavi necessita.