Ilaix Moriba celebrant un gol amb el Barįa

FUTBOL

Tenia futur al Barça, se'n va anar per diners i és xiulat per la que va ser la seva afició

Un jugador del planter blaugrana s'ha enfrontat al que va ser el seu equip, ha tingut una actuació discreta i ha rebut xiulets en ser substituït

El Barça ha golejat el Getafe (4-0) i ha quallat un dels millors partits del curs. El tècnic Xavi Hernández s'ha mostrat content amb l'actuació de l'equip i no vol llençar la tovallola en la lluita per la Lliga. L'equip ja és segon a la classificació i vol seguir en la lluita pel títol.

Tot i això, el partit també ha tingut presència blaugrana per part del conjunt blau. I és que el Getafe compta amb dos jugadors amb passat barcelonista. Un és Carles Aleñá, que ha estat suplent, i l'altre és un futbolista que va tenir una sortida complicada del club i que, des que va marxar, no ha assolit el nivell que se li pressuposava.

Ilaix Moriba ha tornat a la que va ser casa seva

José Bordalás ha decidit donar-li la titularitat a Ilaix Moriba. El migcampista va arribar cedit al Getafe al mercat d'hivern després de no haver disputat ni un minut amb el Leipzig. El que va ser del planter del Barça ha tingut molts problemes des que va decidir no renovar amb el club blaugrana, i aquesta és la seva tercera cessió en tres temporades.

Ilaix Moriba era un dels jugadors més prometedors del futbol base del Barça. El club el considerava un actiu molt valuós i, com a juvenil, percebia un salari de més d'1 milió d'euros a l'any. El seu creixement era enorme, i Ronald Koeman va començar a comptar amb ell per al primer equip a la temporada 2020/21.

Les actuacions d'Ilaix Moriba van ser bones i fins i tot va marcar un gol contra l'Osasuna. El futbolista havia de ser una de les peces importants de present i futur, però tot es va truncar quan el futbolista i els seus representants no van acceptar l'oferta del Barça per allargar el contracte cinc temporades més. Les pretensions econòmiques d'Ilaix Moriba eren més altes i no hi havia punt d'acord.

El club va decidir vendre el jugador del planter a l'estiu del 2021 al Leipzig. No obstant, Ilaix Moriba mai va tenir protagonisme al club alemany. El diari 'Bild' va informar que demanava als fisioterapeutes que li portessin raïm durant un massatge. La seva actitud no agradava, i se'n va anar cedit dues temporades seguides al València.

L'afició del Barça no ho perdona

En la presentació amb el Getafe, el centrecampista es va voler reivindicar. "Jo crec que un no és ni gaire bo ahir ni gaire dolent avui. Crec que he tingut errors i d'això es tracta la vida, d'aprendre el que un ha fet. La veritat, tinc un grandíssim amor al club de la meva vida , al Barcelona. Vaig tenir errors, i ara mateix estic en un moment en què vull que tothom vegi el jugador que va veure. Vull demostrar que segueixo sent el mateix i treballaré per fer-ho".

Ilaix Moriba ha estat substituït al minut 77 i ha estat xiulat per la qual va ser la seva afició, que no perdona com se'n va anar. Si és un dels jugadors del planter més prometedors a anar de cessió en cessió, el jugador del planter del Barça encara està a temps de recuperar la seva millor versió.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: