Imatge de Xavi Hernández i Joao Félix
FUTBOL

La tàctica del Barça amb Joao Félix per assegurar el fitxatge: Xavi i Deco, còmplices

El jugador lusità ha mostrat la seva disposició de continuar com a culer, però les figures públiques del club no tant

Joao Félix està encaixant una gran temporada i s'espera que el FC Barcelona intenti emprendre el seu fitxatge. El portuguès està sent un dels pilars fonamentals de l'equip de Xavi Hernández i una de les notícies positives de la campanya culer. Tot i això, sorgeixen dubtes sobre la possibilitat que Joan Laporta pugui aconseguir la contractació de l'astre portuguès.

Joao Félix ja va expressar el seu desig de formar part de la plantilla culer a l'estiu. La difícil situació que va viure a l'Atlètic de Madrid va implicar que demanés sortir del conjunt matalasser a tot preu. Jorge Mendes va aconseguir el desig del seu representat i el va portar a la Ciutat Comtal, on sembla que torna a gaudir jugant a futbol.

Xavi Hernández i Deco plantegen una estratègia per abaratir Joao Félix

Xavi Hernández va declarar que estava molt content de tenir Joao Félix a la plantilla. Tot i que durant la pretemporada va ser força reticent a incorporar el lusità, una vegada ha format part de l'equip, l'entrenador ha comptat amb ell de forma molt regular. El jugador, que ha de tornar a l'Atlètic de Madrid a l'estiu, atès que és al FC Barcelona en qualitat de cedit, pot veure com el seu fitxatge per l'entitat culer es complica.

El FC Barcelona sembla estar interessat a aconseguir els drets de Joao Félix, però no pel preu que demana l'Atlètic de Madrid. Tant Deco com Xavi Hernández van comentar en públic que el club intentaria fer un esforç econòmic per aconseguir la contractació del lusità. Però els darrers rumors parlen que possiblement el Barça pot estar organitzant una estratègia per poder aconseguir el fitxatge del portuguès a un preu menor.

Joao Félix vol tornar al FC Barcelona en finalitzar la temporada

Davant l'interès del FC Barcelona a aconseguir Joao Félix, l'entitat matalassera podria apujar el preu del jugador, i així intentar recuperar la inversió feta el 2019. És per això que, els últims dies, Xavi no ha volgut respondre preguntes concretes sobre el futur del lusità. "És més una pregunta per a l'àrea esportiva, però estem molt contents amb ell, està treballant molt bé, ens està donant rendiment, és un noi extraordinari, bromista. Encantat de tenir-lo a l'equip" comentava recentment el tècnic culer.

"Ara és molt aviat per parlar de les seves situacions i ja tindrem temps per prendre decisions" declarava Deco també recentment. Sembla ser cert que el FC Barcelona vol emprendre el fitxatge de Joao Félix, però no per les quantitats que exigeix l'Atlètic de Madrid, és per això que la directiva culer té al cap fer servir una estratègia per abaixar-ne el preu.