Imatge de Joao Félix celebrant un gol davant el Porto
FUTBOL

El somni de Joao Félix no es complirà, un fitxatge gratis ocuparà el seu lloc

Els mals resultats que ha obtingut l'equip culer fan que el fitxatge del lusità es compliqui i la junta directiva ja tindria clar el seu substitut

Com que la situació econòmica del FC Barcelona no ha aconseguit millorar, el fitxatge de Joao Félix per l'entitat culer sembla molt complicat que es produeixi. Sembla que la intenció del jugador és continuar vestint de blaugrana durant la temporada que ve. Tot i això, pot ser que el somni del jugador no es pugui complir.

Joan Laporta va ser el gran valedor de Joao Félix al passat mercat hivernal. Les declaracions del lusità a Fabrizio Romano van ser claus perquè la seva arribada en qualitat de cedit es produís. Si pel president fos, ell faria la incorporació del lusità de forma permanent, però la situació econòmica de l'entitat sembla que ho impedeix.

L'arribada de Joao Félix, pràcticament impossible

Els resultats dolents que ha aconseguit la plantilla de Xavi Hernández ha desencaminat que els beneficis per drets televisius s'hagin vist reduïts. Per tant, si no es produeix una venda d'altes quantitats, l'arribada de Joao Félix, com diem, s'encamina pràcticament impossible. Davant d'això, és força probable que la junta directiva opti per recuperar un jugador que ara mateix es troba cedit a Anglaterra.

I és que, en cas que no es produeixi una gran venda, la junta directiva valora positivament la tornada d'Ansu Fati a la disciplina culer. L'espanyol, ara, és a prop de tornar als terrenys de joc, després d'estar tres mesos allunyat dels terrenys de joc. Quan les seves sensacions siguin positives, la junta directiva té planejat seguir-lo de prop per valorar-ne la tornada.

Ansu Fati, l'alternativa al fitxatge de Joao Félix

Ansu Fati no va iniciar de la millor manera el seu camí a la Premier League. Tot i això, a mesura que avançaven les setmanes, les seves actuacions van millorar, però la lesió muscular va arribar justament en el pitjor moment. Ansu Fati se'n va anar del Barça perquè sabia que amb Xavi Hernández no tindria gaires minuts; ara que la marxa del tècnic culer és oficial, l'espanyol pot veure amb bons ulls el seu retorn a la disciplina culer.

L'internacional espanyol sempre ha tingut la intenció de triomfar al FC Barcelona, la marxa de Xavi pot ser un indicador perquè es produeixi el seu retorn. No només això, sinó que la no incorporació definitiva de Joao Félix implica que la plantilla necessiti un altre membre a la línia ofensiva. Per tant, l'arribada d'Ansu Fati tindria encara més sentit de cara a la temporada que ve.