Gavi amb cara de preocupació i uns focus de color vermell de fons

FUTBOL

Gairebé no juga i el fitxatge es complica, el soci ideal de Gavi s'allunya del Barça

La direcció esportiva no veu prou bo el rendiment d'un jugador que podria ser un gran complement per a Gavi

El FC Barcelona segueix pentinant el mercat a la recerca de nous fitxatges que els facin un salt de qualitat per a la temporada que ve. La lesió de Gavi i els problemes defensius estan perjudicant una temporada que no està sent gens bona i que no es pot repetir. Robert Lewandowski o Pedri no estan marcant diferències i hi falta talent decisiu per desequilibrar els partits on no es juga tan bé.

Deco ja s'ha posat a treballar després de la dura experiència viscuda amb Gavi i té assumit que necessita fitxatges. Com ja ha deixat caure, no seran noms d'un perfil gaire alt, de manera que una bona opció serà buscar a LaLiga. Recentment ha sonat el nom d'Aleix García, però n'hi ha un altre del que ningú no se'n recorda.

La direcció esportiva també està molt atenta als cedits, amb rendiments dispars. Ansu Fati segueix llastat per les lesions, però en canvi Eric García ha fet un pas endavant. Chadi Riad s'està sortint també al Betis, i hi ha un altre home del Girona que encaixaria per perfil als plans del centre del camp.

La situació de Pablo Torre, el soci perfecte de Gavi

El FC Barcelona necessita talent, i d'això Pablo Torre en té per donar i ver vendre, però la veritat és que la seva falta de protagonisme ho complica tot. El càntabre va sortir aquest estiu cedit al Girona amb l'objectiu de sumar minuts i li està costat molt. El gran rendiment de l'equip li ha impedit poder tenir pes d'inici, tot i que de mica en mica s'ha anat guanyant oportunitats.

Pablo Torre ha anat fent passos endavant dins dels esquemes de Míchel Sánchez, sumant més participacions i fins i tot alguna titularitat. A més, ho ha fet amb bons minuts que han sumat coses a l'equip, però no suficients perquè el Barça valori el seu retorn. Això sí, si ho fes, Pablo Torre i Gavi formarien una de les parelles més temibles, ja que mentre el '6' aporta la lluita i l'esforç, el càntabre posa la nota de talent.

La segona volta de Pablo Torre marcarà els seus plans de cara al curs que ve, encara que molt hauria de canviar la seva situació. Una opció que planteja el Barça és que torni a sortir cedit perquè segueixi guanyant experiència. De tota manera, el nou entrenador també hi tindrà molt a dir.

Gavi no tornarà a jugar amb el seu amic

Que no torni Pablo Torre al Barça implicarà que no es pugui ajuntar amb el seu gran amic. Gavi és un jugador de molta lluita i es complementaria a la perfecció amb el seu amic. Una cosa semblant al que ja va passar amb Pedri, encara que les lesions estiguin complicant les coses a tots dos.

Gavi ja fa diversos mesos que és de baixa i el seu retorn no està previst fins a la temporada que ve. El cor del FC Barcelona es perdrà l'Eurocopa amb total seguretat i ja prepara el seu retorn amb ganes. Aquests últims dies se l'ha pogut veure amb molt bona actitud, símptomes que tot marxa segons el que s'esperava.

Sense cap dubte, el Barça té el futur garantit amb jugadors molt joves i de gran potencial que aniran creixent amb el temps. A les seves mans està el futur d'una entitat que passa un moment molt complicat esportivament i econòmicament, i que posa les seves esperances al planter. És clar que el nou projecte després de Xavi Hernández haurà de seguir aquesta línia.