Deco en primer pla amb Joan Laporta al fons sobre un fons estrellat
FUTBOL

Joan Laporta fa marxa enrere amb el favorit de Deco per a la banqueta del Barça

El president culer i el director esportiu podrien no tenir consens sobre qui deu ser el pròxim entrenador

Enmig de la incertesa que envolta el FC Barcelona, sembla que Joan Laporta ha pres la decisió de prescindir dels serveis de Xavi Hernández. El tècnic català sortirà del club culer una vegada finalitzi la temporada actual. Amb això, la directiva culer haurà de buscar un tècnic capaç de liderar el vestidor.

La directiva culer sembla tenir una llista àmplia de candidats. Entre ells, hi ha els noms de Rafa Márquez i d'Hansi Flick, que semblen ser els favorits a ocupar la banqueta culer la temporada que ve.

Joan Laporta no es mostra partidari d'apostar per Sergio Conceição

Deco havia posat a Sergio Conceição en la seva llista de possibles fitxatges, reconeixent les qualitats i l'èxit que el tècnic portuguès ha tingut al capdavant del Porto. El portuguès va estar al radar de la junta directiva a principis del 2024, quan van començar a sorgir rumors sobre la possible sortida de Xavi Hernández de la banqueta culer.

Tot i això, Joan Laporta ha decidit fer marxa enrere amb aquesta opció. Segons fonts internes, el president del Barça no està convençut que Sergio Conceição sigui el perfil adequat per al projecte que té al cap per al club. El president prefereix un tècnic que no només garanteixi resultats al camp, sinó que també s'alineï amb la filosofia de joc.

La negativa de Laporta a fitxar Sergio Conceição ha generat certa fricció dins del club, ja que Deco considerava el tècnic portuguès com una gran opció. Aquest revés a la decisió sobre el nou entrenador també reflecteix la complexitat de la situació actual del Barça. Amb Xavi Hernández a la corda fluixa després d'una temporada irregular, l'elecció del pròxim tècnic és crucial.

Sergio Conceição va renovar amb Porto fa unes setmanes

Sergio Conceição fa unes setmanes va renovar el seu contracte amb el Porto, perllongant la seva vinculació amb el club portuguès fins a 2028. Per tant, en cas que el Barça decidís aconseguir els seus serveis, tot faria indicar que el club culer hauria d'afrontar un traspàs.

Mentrestant, la cerca d'un nou entrenador continua. Joan Laporta i el seu equip estan considerant diverses opcions, buscant un perfil que pugui no sols portar resultats, sinó també encarnar la filosofia del Barça. La importància és rellevant en aquesta elecció, ja que el pròxim entrenador haurà de liderar l'equip en una fase crítica de reconstrucció.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: