Sergiño Dest amb una bandera del FC Barcelona al fons

FUTBOL

Dest provoca presses al Barça després de la seva lesió, solució d'emergència

La greu lesió de Sergiño Dest deixaria el Barça sense gaires milions, però Laporta ja ha trobat una solució

El panorama s'enfosqueix per a Sergiño Dest, el jove talent estatunidenc del Barça, després que informes preliminars suggerissin que podria tenir una lesió greu al genoll. Aquesta podria deixar-lo fora dels terrenys de joc durant prop de nou mesos. Tot i que encara no és oficial, aquestes exploracions inicials han encès les alarmes tant a la directiva com a l'afició culer.

Dest, que no ha aconseguit trobar el seu espai a la plantilla del Barça, és a la llista de jugadors que el club català planeja vendre l'estiu que ve. Malgrat els seus esforços, el jugador estatunidenc no ha aconseguit en cap moment convèncer el cos tècnic ni la directiva i la seva sortida apuntava a ser inevitable el pròxim estiu.

El PSV podria estar interessat a aconseguir els serveis de Sergiño Dest malgrat la seva lesió

El destí de Sergiño Dest semblava estar segellat, amb el PSV Eindhoven mostrant un fort interès a fer permanent la seva incorporació després d'una destacada temporada cedit al club neerlandès. La directiva del PSV tenia previst executar una clàusula de compra de 10 milions d'euros per assegurar els serveis del lateral dret.

No obstant això, la seva lesió ha complicat les coses tant per al jugador com per al Barça. Segons informa el diari Sport, el PSV estaria buscant assegurar la incorporació de l'estatunidenc a un preu més baix, mostrant la seva preocupació per l'estat físic del jugador i el desig de no deixar-lo en una situació desfavorable. El jugador, fins ara, havia disputat 37 partits amb un total de 3.121 minuts sobre el terreny de joc.

Sergiño Dest encarant un rival amb la samarreta del PSV

El Barça obert a vendre Dest per un preu inferior als 10 milions d'euros

Malgrat el seu interès a continuar formant part de l'equip holandès, Dest es podria trobar en una posició de vulnerabilitat enmig d'aquestes negociacions. Atès que el seu retorn no està definit i podria trigar a recuperar la seva millor versió. L'estatunidenc havia estat encaixant la seva millor temporada, aconseguint el lloc de titular i amb la confiança de Peter Bosz.

En resum, Dest s'enfronta a un futur incert després de patir una possible lesió greu al genoll. Tot i que el seu destí semblava estar lligat al PSV Eindhoven, les negociacions per a la seva incorporació permanent podrien veure's afectades per aquest revés físic. El Barça, per part seva, necessitat d'ingressar una quantitat elevada el pròxim estiu, busca obtenir un acord satisfactori per a totes les parts involucrades.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: