Ilkay Gündogan amb la mirada perduda al costat d'un escut de l'Arsenal
FUTBOL

El fitxatge que ajudaria Ilkay Gündogan se'n va a l'Arsenal, adeu Barça

L'equip anglès sembla el favorit principal per aconseguir els serveis d'un jugador que està al radar culer

El FC Barcelona té com a prioritat la incorporació d'un pivot d'alt nivell per a la temporada que ve. La necessitat de reforçar la línia medul·lar és evident després del baix rendiment d'Oriol Romeu, que no ha aconseguit consolidar-se a l'equip culer. Davant d'aquesta situació, Joan Laporta ha estat buscant alternatives per enfortir la línia medul·lar i, especialment, donar suport al joc d'Ilkay Gündogan.

Des de fa mesos, s'han analitzat diversos candidats per cobrir aquesta posició crucial. Entre els noms que més han sonat hi ha el de Kimmich. L'alemany és un dels favorits de la directiva, però no l'únic.

A Joan Laporta i Deco els agrada molt el jove belga Amadou Onana. Les seves impressionants qualitats físiques i el potencial demostrat a l'Everton han captat l'atenció de Deco, director esportiu del Barça, que considera el pivot una peça ideal per a l'equip.

Amadou Onana celebra amb la boca oberta amb un escut del FC Barcelona

L'Arsenal s'avança a la carrera per Amadou Onana

Tot i això, la competència per la incorporació d'Amadou Onana s'ha intensificat. Segons diversos mitjans anglesos, l'Arsenal ha emergit com el candidat principal per aconseguir els serveis del talentós pivot defensiu. El club londinenc, igual que el Barça, busca reforçar la seva línia medul·lar i ha posat els ulls en el jove belga, que ha mostrat un nivell de joc excepcional.

L'Everton, actual club d'Amadou Onana, no estaria disposat a desprendre's d'un dels seus jugadors més prometedors. Ara bé, si el jugador expressa el seu desig de sortir, els anglesos podrien optar per vendre'l al millor postor, cosa que col·loca l'Arsenal en una posició avantatjosa. L'interès de Mikel Arteta és fort i s'especula que podria estar disposat a oferir una quantitat significativa per treure al Barça el seu fitxatge.

Les implicacions per al Barça i Ilkay Gündogan

La possible marxa d'Amadou Onana a l'Arsenal deixa el Barça en una situació complicada. La directiva haurà de continuar explorant el mercat per trobar un pivot defensiu amb característiques semblants. La incorporació d'un jugador d'aquest perfil és vital per maximitzar el rendiment d'Ilkay Gündogan, que necessita un company més defensiu que permeti desplegar el seu millor joc.

Ilkay Gündogan, una de les estrelles de l'equip, requereix un suport adequat per explotar tot el seu potencial a l'esquema tàctic de Hansi Flick. Sense un fitxatge de nivell en aquesta posició, el Barça podria enfrontar dificultats al seu objectiu de competir al nivell més alt tant en LaLiga com en competicions europees. De moment, el més probable és que Amadou Onana es decanti per l'Arsenal, deixant Ilkay Gündogan i el FC Barcelona amb la necessitat de continuar pentinant el mercat.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: