Un noi amb jaqueta blanca davant de l'escut del FC Barcelona sobre un fons groc.
FUTBOL

Serà millor que Jamal Musiala: el nou fitxatge del Barça es presenta el 10 de juliol

El Barça ha confirmat la data de presentació del seu nou fitxatge, que s'espera que sigui millor que Jamal Musiala

El Barça ja ho ha confirmat: l'últim fitxatge del club hauria de ser millor que Jamal Musiala i es coneixerà a partir d'aquest 10 de juliol, quan es farà oficial. El Barça, ja amb Hansi Flick liderant la parcel·la esportiva, somiava aconseguir els drets esportius de Jamal Musiala, però s'ha hagut de conformar amb una altra peça de futur. I és que el Barça de Laporta aspira a fitxar els millors del món, però ara com ara s'ha de conformar amb altres futbolistes de la mateixa projecció, però menys mediàtics.

Jamal Musiala és el somni més humit del Barça, però el club culer ho dóna per perdut i reconeix que el seu fitxatge haurà d'esperar el proper mercat de fitxatges estival. Jamal Musiala, internacional amb la Selecció Alemanya, acaba contracte amb el Bayern Munic el 2025 i el Barça podria intentar aconseguir el seu fitxatge lliure, cosa que sembla complicada. Tot i això, el Barça ja ha fet els deures i ha tancat un fitxatge de molts quirats que serà oficial aquest pròxim 10 de juliol del 2024.

Jamal Musiala fent una passada amb l'exterior

El Barça continua estudiant fefaentment el mercat de fitxatges i aspira a poder tancar diverses noves incorporacions, algunes de molt sorprenents i inesperades. Jamal Musiala no serà futbolista del Barça aquesta temporada, però el club culer ha tancat un fitxatge que podria arribar a ser fins i tot millor: té 15 anys i arriba fort.

Jamal Musiala no, però el Barça sí que es decanta per un altre migcampista d'elit: "Serà millor que Musiala..."

Jamal Musiala era el somni, però el seu fitxatge haurà d'esperar fins a com a mínim el proper estiu, quan el Barça intentarà arribar a un acord perquè arribi de franc. El migcampista alemany està sent un dels noms propis de la vigent Eurocopa i el Barça aspira a aconseguir un futbolista del seu caràcter i arribada. Pedri, en canvi, ha anat de més a menys i, per tant, continua deixant alguns dubtes que el Barça buscarà eliminar amb un nou gran fitxatge ja confirmat per a aquest juliol.

El Barça ja ha arrencat a planificar la temporada que ve i, com era d'esperar, també està acabant de definir el seu full de ruta per incórrer al mercat de fitxatges. Amb l'arribada de l'entrenador alemany Hansi Flick, el Barça patirà molts canvis, alguns dels quals poden afectar, de ple, figures que estaven molt còmodes amb Xavi Hernández. Deco té clar que serà vital executar diversos canvis, però els principals afectaran el mig del camp del primer equip culer, el qual es reforçarà amb un futbolista de molts quirats.

Igual que Xavi, ja destituït com a entrenador principal de l'equip, Hansi Flick considera que dur a terme uns quants canvis dràstics serà imprescindible per poder millorar substancialment. Laporta ja ha comunicat al tècnic teutó que acudir al mercat de fitxatges serà complicat, però Flick vol que els canvis arribin, almenys amb el fitxatge d'un crac. Jamal Musiala no serà l'elegit, però el Barça ha tancat una altra incorporació molt sonada que es farà oficial aquest 10 de juliol vinent, un cop arrenqui la pretemporada de l'equip.

Serà millor que Jamal Musiala: el nou fitxatge del Barça es presenta el 10 de juliol

S'espera que sigui millor que Jamal Musiala, però encara és molt aviat per entrar a valorar un fitxatge que es farà oficial aquest proper 10 de juliol. El Barça està molt il·lusionat amb aquest nou fitxatge, que arribarà per donar ales al centre del camp, especialment tocat per la baixa de Gavi, que tornarà el novembre del 2024. Hansi Flick volia cames i futbol creatiu a l'últim terç de camp i el El Barça li ha donat el que demanava: nou fitxatge ja confirmat ia prop de ser oficial.

Fa temps que el Barça busca, al mercat de fitxatges, un interior diferencial que pugui elevar i molt el nivell del grup actual. En etapes anteriors es van intentar diversos fitxatges, però el fracàs va ser absolut i ara Joan Laporta vol revertir-lo. I ho vol fer confirmant un fitxatge totalment gratis per al nou Barça de Hansi Flick, que arrencarà LaLiga EA Sports a l'agost al complicat camp del València CF.

L'objectiu de l'estiu podria haver estat Jamal Musiala, però l'interior alemany seguirà al Bayern Munic i el Barça s'ha encarregat d'avançar per altres vies. Aquestes passen per confirmar el fitxatge d'un crac de 15 anys que té molts números de fer la pretemporada amb el primer bloc de l'alemany Hansi Flick. Parlem de Roberto Tomás, un migcampista amb molt de gol i actual futbolista del Cadet A del Barça.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: