Muntatge de fotos de Dani Alves amb rostre seriós i capcot i, de fons, el pla general de les cel·les d'una presó

FUTBOL

Dur revés per a Dani Alves: condemnat a 4 anys i mig de presó

Dani Alves ha estat condemnat a quatre anys i mig de presó pels fets que van tenir lloc a la discoteca Sutton de Barcelona

Dani Alves ja coneix la decisió de l'Audiència de Barcelona després de ser acusat d'agressió sexual. El futbolista, finalment, ha estat condemnat a quatre anys i mig de presó.

I tot després de ser acusat de violar una noia de 23 anys al lavabo de la discoteca Sutton de Barcelona. Els fets van tenir lloc el passat 30 de desembre de 2022, al conegut local d'oci nocturn de Barcelona, i fins ara no hi ha hagut una sentència.

L'exjugador del Barça ha anat donant diferents versions dels fets al llarg d'aquests mesos, però l'Audiència de Barcelona ja ha pres una decisió. Dani Alves continuarà a la presó.

Tot i això, aquesta resolució encara pot ser recorreguda per ambdues parts. En el cas de recórrer-la, aquest recurs es presentaria al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya i emetria la seva resolució passats uns mesos.

Dani Alves va ingressar a la presó el passat 20 de gener del 2023, així que ja fa 13 mesos que compleix condemna a Brians 2. Un temps que es restarà als 4 anys i mig.

Dani Alves i les diferents versions dels fets

Dani Alves va coincidir amb la jove de 23 anys a la discoteca Sutton de Barcelona. Després d'una primera trobada, i de xerrar i ballar junts, tots dos van decidir anar als lavabos del local d'oci nocturn i van mantenir una relació sexual.

Tot i que el brasiler va dir en un primer moment que ni tan sols coneixia la noia, posteriorment, va canviar la seva versió sobre el que va passar aquella nit. L'exjugador del Barça va arribar a reconèixer que sí que coneixia la noia, però que no havia passat res entre ells.

Dani Alves, el primer dia del judici
Dani Alves ha donat fins a cinc versions diferents | Europa Press

En una altra de les versions que va donar sí que va reconèixer la trobada, però va argumentar que no hi havia hagut penetració durant l'acte. Es va aferrar al fet que la jove simplement li havia fet una fel·lació amb consentiment.

Tot i això, les proves biològiques realitzades a la jove van contradir aquesta última versió de Dani Alves. Les proves d'ADN van concloure que la noia havia tingut restes de semen del jugador a la zona vaginal. A més, es van trobar fins a set empremtes dactilars de la jove després de la revisió ocular del bany de Sutton, fet que confirmaria la seva versió, en què sosté que Alves l'havia recolzat en diferents posicions per violar-la.

El futbolista, finalment, va admetre la relació sexual encara que va dir que es va produir de mutu acord per les dues parts. Tot i això, la jove defensa que va ser un acte violent i sense el seu consentiment. Dani Alves creu que la noia es va poder sentir violentada o ofesa perquè ell li va demanar que sortissin separats del bany de la discoteca.

Imatge de Dani Alves durant el judici a Barcelona
Dani Alves estava acusat de violar una noia de 23 anys a Barcelona | Europa Press

Dani Alves també té explicació pels seus nombrosos canvis de versions. I és que, segons assenyala el futbolista, la seva intenció era protegir la víctima perquè és una noia anònima de 23 anys.

Tot i que no és l'únic motiu que va donar. Doncs una altra de les seves intencions era intentar amagar la seva infidelitat a Joana Sanz. Una model amb què feia vuit anys que estava casat i que ha anat a veure'l diverses vegades a la presó al llarg d'aquests 13 mesos.