Ronald Araújo en primer pla amb una jaqueta i Joao Cancelo al fons amb cara d'ensurt
FUTBOL

Ronald Araújo posa en alerta el City: Joao Cancelo i un altre fitxatge, al Barça

El central uruguaià pot tornar a rebre ofertes durant l'estiu, mentrestant la directiva intentarà tancar l'arribada de Joao Cancelo


De moment, a la directiva del Barça compten amb Ronald Araújo per a la temporada que ve. Tanmateix, tot podria canviar en el futur pròxim. El central uruguaià sempre ha expressat el seu desig de romandre a la Ciutat Comtal, sempre que l'equip mantingui una plantilla competitiva.

El Barça pot rebre noves ofertes per Ronald Araújo

S'estima que el Barça necessita recaptar al voltant de 250 milions d'euros per a l'estiu que ve. Si l'equip avança a les rondes de la Champions League, els ingressos podrien ser més grans, cosa que faria menys urgent la necessitat de vendre jugadors clau. En cas contrari, però, la directiva hauria de considerar desprendre's d'alguns dels seus actius més valuosos.

Ronald Araújo és un dels jugadors. Actualment, és un dels de més valor de mercat a tota la plantilla del Barça. Diversos clubs hi han expressat interès, i fins i tot es rumoreja que el Bayern de Múnic va arribar a oferir fins a 80 milions d'euros pel central al gener, proposta que tant el jugador com la directiva van rebutjar.

Muntatge de Ronald Araujo amb l'escut del Bayern Munic

El Barça disposat a aconseguir els drets de Joao Cancelo

Si el Barça no aconsegueix complir els seus objectius financers, es podria veure obligat a vendre Ronald Araújo. S'espera que el París Saint-Germain i el Manchester City també estiguin interessats en el defensor uruguaià l'estiu que ve. En cas de la seva sortida, s'ha especulat que Joan Laporta té com a objectiu fitxar Akanji, jugador de Pep Guardiola.

El suís sembla que agrada a la directiva, que s'ha mostrat oberta a negociar per ell. A més, Laporta podria tenir la intenció d'acordar un traspàs per Joao Cancelo. El lateral portuguès ha tingut una gran temporada i el president desitja que formi part del planter la temporada que ve.

El Manchester City sembla disposat a desprendre's de Joao Cancelo, però per un preu d'almenys 25 milions d'euros. Ara bé, el Barça, interessat en la seva contractació, no estaria disposat a oferir més de 15 milions d'euros. Malgrat aquestes diferències, s'espera que tots dos clubs puguin arribar a un acord.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: