Robert Lewandowski amb un gran somriure en primer pla mirant al capdavant

FUTBOL

Robert Lewandowski es queda, però el Barça l'hauria de vendre per 3 clars motius

Tot i no ser el millor de la plantilla, el davanter seguirà als plans de l'entitat, com a mínim, per a la resta de temporada

Robert Lewandowski va començar la seva etapa al FC Barcelona de la millor manera possible, marcant gols. La temporada passada, el polonès va anotar 23 gols a LaLiga i 5 a la Champions League, sent el màxim anotador. Malauradament, ara el '9' està a un nivell molt baix, però sembla que és intocable i que ningú no li pot treure el lloc de titular.

La seva venda és una de les coses que més demanen els aficionats del club: s'ha de treure el que es pugui mentre encara estiguin disposats a pagar. Robert Lewandowski ha arribat a tenir un valor de mercat de 90 milions, però ara en ronda els 20. El preu continuarà baixant i el contracte amb el FC Barcelona acaba el 2026, amb l'opció d'allargar-lo un any més.

Per què haurien de vendre Robert Lewandowski?

Hi ha tres grans raons pels quals Robert Lewandowski hauria de sortir del FC Barcelona a finals de temporada. El primer és la manca de gol: tot i ser el màxim anotador, perdona massa ocasions. Porta 10 gols a LaLiga, 1 a Champions League i 1 a Copa del Rei: uns números poc esperançadors i que conviden a la venda.

El segon motiu pel qual cal acceptar la venda de Robert Lewandowski és l'edat: 35 anys. Els seus anys daurats com a jugador ja van passar, ja no queda gairebé res del depredador que era al Bayern de Múnic. La seva sortida donaria pas que futures promeses tinguin les oportunitats que ell va tenir al seu moment.

El tercer i darrer motiu pel qual Robert Lewandowski hauria de sortir és el salari. És un dels jugadors que més cobra de tota la plantilla: 23 milions per temporada. Vitor Roque cobra molt menys i el seu futur al FC Barcelona és molt més esperançador.

La venda de Robert Lewandowski, cantada

Des de l'arribada de Xavi Hernández a l'entitat catalana, Robert Lewandowski ha estat el seu protegit. Fins i tot tenint altres opcions, el tècnic ha preferit, moltes vegades, apostar per l'ex del Bayern. Amb la seva sortida a final de temporada, el FC Barcelona obtindria una bona quantitat de diners.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies del BARÇA i del futbol a WhatsApp!

Si es pogués vendre per uns 20 milions, que és el seu valor de mercat, el Fair Play financer milloraria i se'n podria inscriure d'altres. L'ideal seria reinvertir-lo en un extrem esquerre, ja que Joao Félix és massa irregular. Haurem de seguir molt de prop Robert Lewandowski per no perdre'ns res.