Florentino Pérez amb mig somrient

FUTBOL

Florentino Pérez se centra en 2 grans fitxatges i se'n guarda un gratis per al 2025

El president del Reial Madrid sembla estar disposat a reforçar substancialment la plantilla per al pròxim curs

Tot i que la plantilla del Reial Madrid està realitzant una gran temporada, Florentino Pérez vol fer grans incorporacions per al pròxim curs. La mala planificació esportiva que va fer el president l'estiu passat ha minvat la plantilla. Tot i això, Carlo Ancelotti ha estat capaç de crear un bloc competitiu que està obtenint molt bons resultats.

De cara al curs que ve, s'espera que el Reial Madrid faci com a mínim tres incorporacions. El més important sembla ser el fitxatge d'un central d'alt nivell. Les lesions d'Éder Militão i David Alaba han provocat que Carlo Ancelotti actualment compti amb només dos centrals per a la resta de temporada. Per tant, en cas que les seves recuperacions no vagin segons el previst, l'arribada d'un central sembla necessària.

Kylian Mbappé, el principal objectiu de Florentino Pérez

D'altra banda, sembla que un dels fitxatges necessaris és un davanter d'alt nivell. El favorit de Florentino Pérez des de fa anys ha estat Kylian Mbappé. Tot i que en diverses ocasions el francès ha rebutjat la proposta del president madridista, el cap del club blanc sembla estar decidit a realitzar la seva incorporació.

La sortida de Karim Benzema no es va suplir amb l'arribada d'un davanter d'alt nivell, fet que ha provocat que Carlo Ancelotti hagi hagut de variar l'esquema. Tot i això, Jude Bellingham ha explotat com a golejador. Encara que l'equip madridista no estigui trobant a faltar la presència d'un nou referent, Florentino Pérez té clar que l'arribada de Kylian Mbappé elevaria el nivell de la plantilla.

La seva contractació no sembla senzilla. La mare de Kylian Mbappé està intentant que el seu fill aconsegueixi el millor contracte possible, cosa que està dificultant la seva arribada al Santiago Bernabéu.

Alphonso Davies per al pròxim estiu i Yan Couto per al 2025

D'altra banda, Florentino Pérez té clar que per a l'estiu que ve, Alphonso Davies ha de ser nou jugador madridista. Aconseguir el fitxatge del canadenc és un dels objectius que sembla que s'ha posat el president del Reial Madrid. El nord-americà no sembla tenir la intenció de renovar el contracte amb el Bayern i la sortida seria possible si es produeix un traspàs proper als 50 M€.

I per al 2025, Florentino Pérez sembla tenir posat el seu objectiu a Yan Couto. L'internacional brasiler acaba contracte el 2025 amb el Manchester City i podria arribar al Reial Madrid a cost zero. A més, el jugador sempre ha mostrat predisposició per vestir la samarreta blanca, cosa que faria factible incorporar-lo a l'estiu del 2025.