Robert Lewandowski mirant Xavi Hernández somrient
FUTBOL

Robert Lewandowski ho va demanar, Xavi li fa cas i Deco ja prepara el fitxatge

El davanter polonès necessita incorporar un nou acompanyant perquè l'ajudi a millorar els registres golejadors

Robert Lewandowski té clar que per resoldre la falta d'efectivitat, necessita que les pilotes que arribin a l'àrea, han d'estar més ben posicionades perquè ell pugui rematar-les amb més facilitat. El davanter polonès no està passant per un bon moment i les seves xifres golejadores així ho reflecteixen. El rendiment del jugador no està sent l'esperat i no és a prop de ser el davanter que va demostrar ser la temporada passada.

Davant d'això, sembla que Robert Lewandowski vol incorporar un nou jugador per millorar la circulació de la pilota i que sigui capaç de suplir la baixa de Gavi. Xavi Hernández sembla haver acceptat el consell del davanter polonès, i està disposat a demanar a Deco que treballi a fer-ne la incorporació. I és que els rumors indiquen que el jugador en qüestió que sembla haver demanat el polonès és Giovani Lo Celso.

Robert Lewandowski sembla haver demanat el fitxatge de Giovani Lo Celso

L'actual jugador del Tottenham sembla que és el fitxatge que ha demanat Robert Lewandowski. El davanter, per millorar la seva efectivitat i els seus registres golejadors, vol incorporar un jugador amb un bon toc de pilota i que sigui capaç de filtrar bones pilotes per convertir les ocasions en gols. Davant la baixa de Gavi, la plantilla necessita incorporar un jugador a la zona medul·lar i Xavi Hernández també té clar que l'argentí ha de ser l'elegit.

El nom de Giovani Lo Celso, des de ja fa uns quants anys, està apuntat a l'agenda del FC Barcelona. Tot i això, per diferents motius el seu fitxatge no s'ha concretat, però la seva arribada pot estar més a prop del que s'ha pensat. La qualitat de l'argentí és innegable i ha demostrat estar capacitat per rendir en un sistema de joc com el que proposa Xavi Hernández.

La incorporació de Giovani Lo Celso, sembla complicada

La seva adaptació a la plantilla no suposaria cap problema, però sí que podria ser-ho arribar al FC Barcelona. Malgrat tenir un inici de temporada on amb prou feines tenia minuts al Tottenham, sembla que s'ha capgirat la situació per a l'argentí. Postecoglou ha decidit anar donant-li entrada a la plantilla, davant la plaga de lesions que enfronta el seu equip i el jugador està rendint a un molt bon nivell.

Davant d'aquesta situació, sembla complicat que Joan Laporta aconsegueixi la seva cessió fins al final de temporada, malgrat la insistència per part de Xavi Hernández. Robert Lewandowski semblava també molt interessat que el jugador s'unís a la disciplina culer, però potser el seu fitxatge no és possible.