Robert Lewandowski al partit contra l'Osasuna

FUTBOL

Robert Lewandowski dóna la clau perquè el Barça jugui millor

El polonès va marcar a la Lliga sis jornades després i va parlar de la seva relació amb Vitor Roque i com es poden potenciar sobre el camp

El Barça va vèncer l'Alabès per 1-3 i vol seguir amb opcions de lluitar per la Lliga. El partit ha deixat diverses notes positives per al quadro blaugrana en forma de noms propis. Un ha estat Robert Lewandowski , que ha obert el marcador amb gran picada per sobre de Sivera.

El polonès no està tenint una temporada complicada. N'ha anotat tants les últimes setmanes, però se li estaven resistint a la Lliga. Lewandowski no marcava al campionat nacional des del 10 de desembre davant el Girona, i sis jornades després ha tornat a celebrar un gol.

Robert Lewandowski explica com jugar millor

Robert Lewandowski ha parlat després del partit i li han preguntat si s'ha alliberat al tornar a veure porta a la Lliga. L'ariet ha explicat la situació del gol. "Tinc una molt bona passada d'Ilkay (Gundogan). Com a davanter tinc molta paciència , i he vist aquest espai per a mi".

L'exdavanter del Bayern Munic ha insistit en aquest concepte, i ho considera clau per explotar les seves virtuts i que l'equip en surti beneficiat. “ Per mi és més fàcil jugar amb paciència, amb calma . Crec que tenim molt bons jugadors i estem buscant un moment per jugar millor en l'ofensiu. Tenim tres o quatre mesos més per treballar”.

La seva relació amb Vitor Roque

Robert Lewandowski també ha parlat sobre Vitor Roque , que ha marcat i ha estat expulsat, i les seves possibilitats d'associació. "Si estic amb el meu oponent, Vitor és a prop meu i podem parlar. Jo vaig a buscar la pilota i ell pot córrer a l'esquena"

Vitor Roque i Robert Lewandowski
Vitor Roque i Robert Lewandowski | Europa Press

El polonès ha dit que "per a cada jugador ofensiu és millor si tenim una oportunitat per a passi, última passada, per jugar endavant i aeri. He d'ajudar també".

"Vitor és un jugador jove amb molt bon talent, necessita una mica de temps, és tot nou per a ell. Nou equip, nova lliga... però estic segur que setmana a setmana, com a equip i per a ell, podrem jugar junts molt millor ", ha tancat Robert Lewandowski.

L'arribada de Vitor Roque va obrir el debat sobre qui havia d'ocupar la posició del 9. Tot i això, sembla que Xavi Hernández està optant per ajuntar els dos futbolistes sobre el camp. I ara com ara, la connexió està donant bons resultats.