Xavi Hernández amb la mirada perduda assegut a la banqueta

FUTBOL

Xavi Hernández no es talla sobre la vermella a Vitor Roque i les paraules d'Ancelotti

El tècnic no ha mossegat la llengua a l'hora de valorar l'expulsió del brasiler, que també ha anotat l'1-3 definitiu

El Barça ha guanyat 0-1 l'Alabès i ha aconseguit la segona victòria consecutiva a la Lliga. L'equip ha competit i, encara que l'1-2 ha pogut fer la por al cos dels blaugranes, Vitor Roque ha sentenciat el partit.

El brasiler ha estat expulsat minuts després en rebre una segona targeta groga. L'acció és dubtosa i el tècnic del Barça, Xavi Hernández, se n'ha mostrat contundent.

Xavi Hernández demana que deixin el Barça competir

"Una altra vegada ho heu vist vosaltres. No cal que ho digui una altra vegada. Avui gran partit de l'equip. Només demano que ens deixin competir", ha afirmat Xavi Hernández.

"Només demano això. Ja no parlaré més dels àrbitres, perquè després se'm gira tot en contra, però que ens deixin competir, perquè avui és un altre error flagrant. Des del primer partit, ho vaig dir a Getafe", ha continuat. Xavi Hernández.

"Jo crec que estem pagant això del cas Negreira. No tinc cap dubte, aquesta és la realitat, és la veritat. El que sento jo. Però ja no parlaré mai més dels àrbitres".

Xavi Hernández ha dit que hi ha notes molt positives, “ha marcat Lewandowski una altra vegada, Vitor Roque... hem estat molt bé amb pilota, sense pilota... i parlem de futbol. Però la realitat l'esteu veient. Després em mateu, que t'he de dir, una mentida? És la veritat, un altre error, una altra vegada".

El tècnic respon sobre les paraules d'Ancelotti

L'entrenador del Reial Madrid, Carlo Ancelotti , ha estat preguntat aquest dissabte per les paraules del tècnic respecte a si la Lliga està adulterada, i ha dit que és “un professional i, com a tal, no vull baixar a aquest nivell. futbol espanyol".

Xavi Hernández ha llançat pilotes fores i no ha volgut entrar en polèmiques. "Tinc molt bona relació amb ell. Potser s'ha sentit pressionat per les meves paraules, però no tinc res a dir-li. No hi va amb ell això. Tot el respecte per a Carlo Ancelotti, només faltaria".

El tècnic també ha respost sobre Lamine Yamal i si li donen ganes de donar-li més lideratge. " Com que no li doni el braçalet de capità...", ha afirmat entre rialles. "És una aparició de les que en surten poques. Depèn d'ell. No té sostre".

"Estem fent un pla de força, perquè és un adolescent. Estem davant d'algú diferent, algú especial", ha asseverat.

Xavi Hernández també ha comentat la feina del del planter sobre el camp. "Destacaria com competeix. No es cansa, fa molts quilòmetres en alta intensitat".

"Se'n va de jugadors forts... estic molt content, i la seva humilitat és vital per a l'equip. Per això està sent titular i té tants minuts", ha tancat.