Primer pla de Robert Lewandowski

Robert Lewandowski, molt atent a què passarà el 15 de novembre: es juga el seu futur

El davanter polonès pot veure com se li suma competència

Robert Lewandowski afronta una situació complicada al FC Barcelona. La lesió que va patir davant del Porto ha trastocat els plans inicials d'estar en plena forma per al Clàssic. Ara, el davanter es troba a la fase final de la seva recuperació i vol tornar a la titularitat com més aviat millor per tornar a marcar gols. Malgrat això, no és la seva única preocupació en aquest moment.

El davanter de 34 anys tem que en algun moment de la temporada pugui ser superat pels seus companys i que Xavi Hernández deixi de confiar-hi. Tot i ser un pilar fonamental per al cos tècnic, la seva edat es podria convertir en un obstacle per oferir garanties en l'atac.

Robert Lewandowski tem l'arribada de competència

Robert Lewandowski és actualment l'únic davanter centre del FC Barcelona, però aquesta situació podria canviar aviat. Segons va confirmar Deco, la junta directiva està treballant perquè Vitor Roque s'incorpori al gener. Si el brasiler se suma a l'equip, el davanter polonès podria veure qüestionada la posició d'indiscutible.

Vitor Roque arriba al FC Barcelona amb gran expectació mediàtica i els aficionats culers estan ansiosos per veure'l en acció. Xavi Hernández també necessita un substitut per a Robert Lewandowski, ja que no té un reemplaçament natural per al polonès i li ha de donar descans de tant en tant. La jove promesa brasilera podria augmentar la competitivitat a la plantilla.

Vitor Roque pot arribar al gener i complicar la situació a Robert Lewandowski

Tot i això, des de la junta directiva del FC Barcelona s'informa que la decisió de portar Vitor Roque es coneixerà no més tard el 15 de novembre. Per això, Joan Laporta i els seus dirigents han de treballar en la reducció de la massa salarial de la plantilla, de manera que LaLiga permeti inscriure la jove promesa brasilera. Amb el Fair Play Financer del club excedit, Javier Tebas no autoritza la incorporació de cap jugador fins que el balanç sigui positiu.

Vitor Roque està ansiós per arribar a la Ciutat Comtal i així ho ha expressat recentment: "Arribar al gener seria molt bo. El meu repte és debutar a la Champions League i marcar un gol. Crec que faré realitat el meu somni ben aviat". Mentrestant, Robert Lewandowski es manté enfocat al FC Barcelona, malgrat els rumors de possibles sortides.

Per part dels aficionats, estan desitjant veure una dupla amb tots dos davanters, que esperen que donin molts èxits a l'equip culer.