Frenkie de Jong en primer pla mirant de reüll la càmera
FUTBOL

La 'renovació' de Frenkie de Jong acosta un fitxatge de 100 milions al Barça

El jugador neerlandès no sembla tenir intenció de prolongar la seva vinculació amb el club culer i Laporta el pot posar en venda

Frenkie de Jong sembla tenir clar que el seu lloc és a Barcelona. El jugador neerlandès sembla trobar-se còmode a la plantilla culer i no estaria disposat a sortir-ne. De moment, però, no ha mostrat interès a prolongar la seva vinculació amb el conjunt català.

Des de fa diverses temporades, el nom de Frenkie de Jong ha estat objecte de rumor pel fet que és un dels actius més importants del club. Joan Laporta, diverses vegades, ha meditat seriosament traspassar el centrecampista i així intentar alleujar la crisi financera que viu el FC Barcelona. Ara bé, el jugador en tot moment s'ha negat i ha mantingut la seva postura de continuar vestint la samarreta blaugrana.

Frenkie de Jong es resisteix a renovar

Joan Laporta, com que el jugador no vol sortir, li ha proposat una renovació, perllongant així l'actual contracte, que finalitza al juny de 2026. Frenkie de Jong és el jugador que té el salari més elevat de tota la plantilla, arribant a cobrar gairebé 16 milions nets per any. En les circumstàncies que viu el club, aquest salari és gairebé prohibitiu, és per això que el president culer ha intentat rebaixar-li'l, però el jugador no sembla que estigui per a res.

Davant la delicada situació financera que viu l'entitat, tot apunta que Joan Laporta està disposat a tornar a incloure Frenkie de Jong al mercat de fitxatges. El jugador té un mercat internacional molt bo i el president culer pretén valorar totes les ofertes que facin. Tractant així d'aconseguir una quantitat elevada pel seu traspàs i, amb això, alleujar la crisi institucional que viu l'entitat.

Frenkie de Jong pot tenir la clau per a l'arribada d'un nou fitxatge

Des de la premsa britànica informen que a la Premier League hi ha clubs com el Manchester City, United i PSG que estrien disposats a fer una oferta important pel jugador. Tant Guardiola, Ten Hag com Luis Enrique estarien molt contents de tenir el neerlandès al seu equip.

Amb els diners rebuts per Frenkie de Jong, Joan Laporta tindria pensat reinvertir part del traspàs a aconseguir una contractació estel·lar. Des de fa diverses setmanes, a l'òrbita del FC Barcelona circulen els noms de Florian Wirtz, Martín Zubimendi, Kimmich o fins i tot el de Haaland. L'arribada d'un pivot defensiu tindria prioritat, però en cas de poder optar al fitxatge del noruec, Joan Laporta no s'hi oposaria.

Sembla que l'estada del davanter noruec a Manchester pot estar a prop del final i hi ha diversos clubs que estarien interessats a aconseguir la seva incorporació. La sortida de Frenkie de Jong podria suposar que el FC Barcelona lluités pel seu fitxatge.