Sergio Busquets saluda amb la mà amunt el dia del seu comiat
FUTBOL

El relleu ideal de Sergio Busquets diu adeu al Barça, fitxatge cancel·lat

Joan Laporta ha trobat el substitut ideal, però se li complica cada cop més i podria acabar sent un impossible

El Barça no ha trobat cap jugador per cobrir la posició de pivot des de la marxa de Sergio Busquets. Joan Laporta ha fet tot el possible per portar un migcampista defensiu de qualitat, però no ha tingut èxit. La situació econòmica del club no permet invertir gaires diners, així que els blaugranes van contra corrent.

Xavi Hernández ha demanat moltes vegades el fitxatge d'un pivot de primer nivell, però l'únic que es va poder aconseguir és Oriol Romeu. Després del mal rendiment del jugador, el tècnic ha apostat per Andreas Chrisrtensen, que de mica en mica s'està adaptant a la seva nova posició. El Barça tenia el candidat perfecte al punt de mira, però, finalment, se li ha escapat.

Joan Laporta no aconsegueix tancar el fitxatge ideal

Sergio Busquets és un dels millors jugadors de la història, i la incapacitat de trobar algú que el supleixi ho demostra. Joan Laporta tenia diverses opcions, com ara Amadou Onana, que encara podria arribar al Barça. Però, malauradament, l'opció favorita del conjunt català ha rebut ofertes molt temptadores d'altres equips.

El migcampista defensiu en qüestió és Aleix García, que agrada molt al Barça des de fa temps. Es diu que l'hivern passat hi va haver negociacions, però els blaugranes no el podien inscriure. L'espanyol és al millor moment de la seva carrera i ja ha despertat l'interès dels més grans d'Europa.

Aleix García conduint l'esfèric

Aleix García té, segons sembla, el conjunt català com a prioritat; però també està molt enfocat a acabar la temporada amb el Girona FC. El seu contracte finalitza el 2026, així que el Barça hauria de pagar la clàusula de rescissió, que és d'uns 15-20 milions d'euros. Joan Laporta hauria de fer un esforç, però la seva arribada és possible.

Aleix García s'allunya de ser el nou Sergio Busquets

Sembla que Aleix García ha rebut ofertes de diversos equips de la Premier League i la Bundesliga. Les ofertes són molt més temptadores que la del Barça i això podria fer que no es quedi a LaLiga. Andreas Christensen està millorant molt des que Xavi Hernández el va reconvertir i ara és un imprescindible a l'equip.

Aleix García té un valor de mercat de 25 milions i el Barça podria aconseguir-lo per menys d'aquests diners. Tot i que sembla que les negociacions estan aturades, podrien reprendre's pròximament. Haurem de seguir el migcampista molt de prop per no perdre'ns cap novetat.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: