Aleix García amb l'escut del FC Barcelona

FUTBOL

Aleix García no recula i parla del seu fitxatge pel Barça: 'No me'n penedeixo'

Aleix García, líder indiscutible del Girona i un dels millors pivots de LaLiga, ha repassat l'actualitat amb Gerard Romero i ha tornat a parlar del seu possible fitxatge pel FC Barcelona

Alexi García porta un parell de temporades al nivell més alt. Va arribar al Girona després de passar per diversos equips com el Manchester City sense gaire èxit, però ara és a l'agenda dels més grans d'Europa.

Entre els seus pretendents, és clar, el FC Barcelona, que necessita desesperadament trobar el substitut ideal de Sergio Busquets. Joan Laporta ha descartat fitxatges molt més cars en espera d'Aleix García, ja que la seva clàusula és de poc més de 10 milions i està com a boig per venir.

Sí, perquè el capità del Girona no s'ha mossegat la llengua al parlar del seu possible fitxatge pel Barça i ha contestat amb total sinceritat a Gerard Romero. Aleix García ha aparegut per sorpresa al canal de Twitch de Jijantes per repassar l'actualitat i no ha pogut evitar parlar del seu futur i del FC Barcelona.

Aleix García no se'n penedeix i ho deixa encara més clar

Fa uns mesos, en plena expansió del Girona, Aleix García va sorprendre tothom en confessar la seva admiració pel Barça. El seu nom feia diverses setmanes que era a l'agenda de Joan Laporta i Deco, però mai havia estat preguntat directament per aquesta possibilitat.

Tot i això, així que va tenir ocasió, Aleix García no ho va dubtar ni un segon i es va deixar estimar. "M'agradaria jugar al Barça, és el club que he seguit des de petit i el que sempre m'ha agradat", va confessar el '14' durant el mes de gener passat. Unes declaracions que no van passar desapercebudes i que li van costar una bronca per part de Míchel Sánchez, el seu entrenador: "S'ha equivocat", va dir.

Però ara, Aleix García, lluny de recular i fer marxa enrere, ha confirmat el que és un secret de domini públic. Li encantaria jugar al Barça i li ha confessat a Gerard Romero que "No em penedeixo d'haver parlat bé del Barça, sinó del moment i de les maneres. Al final sóc molt transparent, i de vegades ho he parlat amb altres companys... per què no podem ser transparents?”, ha confessat.

Aleix García, un fitxatge clau per al FC Barcelona

Encara cal veure si Deco o Joan Laporta escolten Aleix García i el porten al FC Barcelona, encara que és evident que seria una gran incorporació a un preu irrisori. El mal moment econòmic del club no permet grans esforços a l'apartat de fitxatges, així que el del Girona és la millor opció. A més, el seu estil de joc s'assembla molt al del Barça, així que tot apunta en la mateixa direcció.

De moment, entre Joan Laporta i el Girona no hi ha hagut contactes per tancar el fitxatge. Sí que n'hi va haver al gener, però finalment, amb la lliga en joc, no es va poder arribar a un acord. Ara, però, tot ha canviat: el Girona segurament perdi el nucli dur del vestidor i el Barça necessita un pivot, així que tot s'ha de veure.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: