Muntatge de David Alba i Florentino Pérez
FUTBOL

El Reial Madrid recorre al fitxatge de cada any després de la lesió de David Alaba

Carlo Ancelotti es veurà obligat a confiar en un jugador del planter madridista per afrontar la part més complicada de tota la temporada

La lesió de David Alaba ha alterat els plans de Carlo Ancelotti, però sobretot els de Florentino Pérez. Atès que la baixa de l'austríac es prolongués fins a la temporada que ve, el president del Reial Madrid es veurà obligat a acudir al mercat de fitxatges. Tot i que la intenció del club, no era emprendre cap incorporació al mercat hivernal, la sobtada baixa del defensor, obliga la directiva a buscar un substitut de garanties.

En els darrers dies, s'ha parlat de molts noms, entre els quals hi ha Gonçalo Ignació, Giorgio Scalvini i també Leny Yoro. El perfil dels defensors és força similar, joves amb una projecció molt alta i que podrien ajudar l'equip des del moment de la seva incorporació, però en cap moment com a titulars indiscutibles. Florentino Pérez es veurà obligat a fitxar un central, ja que Carlo Ancelotti així ho ha demanat, ja que no es pot quedar només amb Nacho Fernández i Antonio Rüdiger com a únics centrals.

Carlo Ancelotti tornarà a confiar en la vella guàrdia

L'arribada d'un nou defensor sembla que és qüestió de temps. Tot i això, malgrat la seva incorporació, Carlo Ancelotti es veurà obligat a comptar amb Nacho Fernández més del que el tècnic esperava a principi de temporada. Si bé és cert que l'espanyol no havia tingut gaire protagonisme fins a aquest punt de la temporada, la lesió d'Àlaba ho canvia tot.

Ara Carlo Ancelotti alinearà Nacho Fernández amb més regularitat, com ja vam veure davant de l'Alabès. El defensor no comença de la millor manera la segona part de la temporada, ja que va veure una targeta vermella, que suposarà ser baixa pels dos pròxims partits. Aurélien Tchouaméni serà qui va ocupar la seva posició, però a partir d'allà, als partits més importants, l'espanyol serà l'elegit.

El darrer servei prestat de Nacho Fernández

Nacho Fernández, que a principis de temporada mai no s'espera que tingui un paper decisiu a la temporada, sempre apareix quan més se'l necessita. El madrileny ha mostrat repetides vegades que no necessita tenir un rol protagonista i que quan l'equip requereix la seva presència, sempre està preparat. L'espanyol, quan va renovar l'estiu passat, segurament no s'esperava veure's en la situació actual, on a partir d'ara sumarà molts minuts.

Tot i això, l'arribada d'un nou defensor podria implicar que en aquesta ocasió Florentino Pérez decideixi no prolongar el seu contracte. Amb la incorporació del fitxatge, l'equip tindria en plantilla cinc centrals i segurament Nacho Fernández podria ser el sacrificat.