Éder Militao en primer pla

Problemes per a Éder Militao per culpa de l'amic de Messi: el fitxatge costa 60 M€

El Reial Madrid estaria pensant caçar un central campió del món

El Reial Madrid continua intentant trobar la tecla a la defensa. Els blancs estan veient com els indiscutibles de Carlo Ancelotti cada vegada tenen més edat, cosa que fa que el club hagi de començar a pensar a llarg termini.

En aquest sentit, la lesió d'un dels jugadors clau en la defensa del Reial Madrid, Éder Militão, ha fet que en diverses ocasions Carlo Ancelotti estigui contra les cordes a l'hora de formar un centre de la defensa efectiva. D'aquesta manera, Florentino Pérez s'ha posat fil a l'agulla per poder fitxar un bon central, i sembla que ja l'ha trobat.

I és que la directiva blanca té entre els seus favorits un dels candidats que podria ser més adequat per ocupar aquesta posició. Es tracta del central del Tottenham Hotspur, Cristian Romero. Un jugador que ja té una trajectòria com a professional i que no serà gens fàcil que Daniel Levy el deixi marxar tan fàcilment.

Cristian Romero amb la samarreta del Tottenham al costat de l'escut del Reial Madrid
Romero, a l'agenda blanca | Europa Press

Florentino Pérez haurà de posar tot de la seva part si vol convèncer l'argentí perquè vesteixi la samarreta blanca la temporada que ve. I és que ha estat campió del món i el seu valor de mercat arriba als 60 milions d'euros, i per això té moltes 'xicotes'.

Cristian Romero, un central madur

L'argentí ja sap què és conquistar títols d'alt nivell. El central va aconseguir fa un any la copa del món amb la selecció s'Argentina liderada per Messi, cosa que el fa ser un central experimentat. Tot i això, encara no coneix la sensació de poder aixecar un títol amb el seu club. Durant la seva estada a l'Atlanta va poder signar molt bones actuacions, convertint-se en la revelació de la Serie A la temporada 2020/21 i acabant en tercera posició.

Actualment, es troba al Tottenham Hotspur, on està aconseguint signar molt bones actuacions. Amb 25 anys està vivint el seu millor moment i el club anglès ho nota. Una ratxa que no era s'esperava gens per part dels entesos del futbol, ja que aquesta temporada no comptava amb una plantilla a priori excel·lent. Tot i això, el central haurà de tenir paciència si vol guanyar algun títol de Lliga. Una possibilitat que al Reial Madrid es podria fer realitat per a l'argentí.

Cristian Romero costa 60 milions

Cristian Romero es troba actualment lligat al Tottenham Hotspur. A més, Daniel Levy és conegut com un dels presidents més ardus a l'hora de negociar, cosa que fa que el seu preu pugui augmentar de cara a clubs com el Reial Madrid.

En aquest sentit, l'estimació del preu de Cristian Romero depassaria els 60 milions d'euros, això convida a esperar que el 2027 acabi contracte. Ara bé, l'argentí ja hauria expressat que se sent còmode als Spurs i que de moment no pensa en una possible sortida.