Imatge de Nacho, del Reial Madrid, a la banqueta
FUTBOL

Té 18 anys, costa 18 M€ i serà el fitxatge que decideixi el futur de Nacho Fernández

El Reial Madrid competeix amb l'Atlètic de Madrid per aconseguir els seus serveis

Són temps complicats per a la defensa del Reial Madrid. Actualment, la mitjana d'edat de jugadors com David Alaba, Nacho Fernández i Antonio Rüdiger és força elevada, cosa que convida a pensar que l'equip blanc estigui treballant en una renovació.

Així doncs, la directiva banca hauria començat a atalaiar el mercat a la recerca d'un jugador que pugui ser el futur. Un jugador jove que pugui acompanyar Éder Militão quan es recuperi de la seva lesió i ofereixi garanties a llarg termini en el terreny de joc.

En aquest sentit, el Reial Madrid ja podria haver trobat un dels candidats a ocupar el lloc. Es tracta del jove defensa del Lilla, Leny Yoro. El jove francès estaria ja al punt de mira de Florentino Pérez per poder aconseguir-lo quan finalitzi contracte amb el Lilla, és a dir, a l'estiu de 2025.

Tot i això, el Reial Madrid no és l'únic club interessat a aconseguir els seus serveis. D'aquesta manera, l'Atlètic de Madrid també estarien darrere de convèncer el gal perquè s'uneixi una plantilla en què ja és hora de renovar la defensa.

Un derbi a França

El conjunt blanc-i-vermell sembla estar apostant fort per intentar aconseguir que Leny Yoro passi a formar part del seu vestidor. Així, el central seria un dels que més agrada al Cholo Simeone per poder ser el nou mariscal de la defensa matalassera del futur.

Tanmateix, per poder aconseguir els serveis del francès, haurà de lluitar contra el Reial Madrid. El conjunt blanc també estaria buscant una renovació de la seva defensa i no dubtarà a posar-ho tot de la seva part perquè el Leny Yoro arribi a Madrid per jugar al Santiago Bernabéu.

En aquest sentit, sembla que el jove del Lilla hauria desencadenat un derbi madrileny fora del terreny de joc, en què les dues directives hauran de posar en pràctica les seves habilitats per poder emportar-se una de les promeses del futbol mundial. Ara bé, les bones actuacions de Leny Yoro a la lliga francesa no han passat desapercebudes, cosa que ha fet que altres clubs estrangers també es fixin en el defensa.

Chelsea i PSG s'entremeten

El conjunt londinenc és un altre dels candidats a emportar-se el jove defensa francès. Al Chelsea FC es respira un ambient optimista després de la seva gran actuació davant el Manchester City, cosa que fa que el club estigui pensant en una nova era guanyadora. D'aquesta manera, la renovació de la defensa podria passar per la perla del Lilla.

Però el PSG també sembla haver posat a la seva agenda la possibilitat de fitxar Leny Yoro. Per tant, seran quatre clubs els que estiguin a la licitació per aconseguir un dels jugadors del qual més es parlarà al centre de la defensa a escala mundial.