Aurélien Tchouaméni somrient a un partit del Reial Madrid
FUTBOL

Aurélien Tchouaméni tornarà a ser central a Sevilla? Les opcions de Carlo Ancelotti

El tècnic italià aposta pel francès com a substitut d'Éder Militão

El Reial Madrid no està tenint gaire fortuna en aquest inici de temporada tenint en compte les nombroses lesions que hi ha dins del centre de la defensa. La posició de central sembla que no és la més agraciada en veure que jugadors com Éder Militão seran baixa pràcticament tota la temporada. A més, la recent incorporació de David Alaba al darrere fa que encara hi hagi dubtes sobre el seu estat físic i si realment està al 100%. A això, cal afegir que el veterà Nacho Fernández seguiria sancionat a causa de l'entrada que va fer a Portu contra el Girona CF .

D'aquesta manera, Carlo Ancelotti haurà de seguir fent puntes de coixí per trobar l'equilibri en el joc del Reial Madrid a partir d'alternatives com la reconversió a central d' Aurélien Tchouaméni. En aquest sentit, el club blanc estaria sense efectius de qualitat per ocupar un dels llocs clau al centre de la defensa, ja que les opcions per al tècnic italià es redueixen al '18' o a Ferland Mendy. Tot i això, l'entrenador blanc sembla confiar molt més en Aurélien Tchouaméni.

Aurélien Tchouaméni o Alaba, aquesta és la qüestió

El rendiment del francès com a central està sent notable. El Reial Madrid ha aconseguit encaixar només 2 gols en els últims 4 partits, cosa que evidencia que aquesta posició de moment està ben coberta. Un fet que podria ser inexplicable per a molts experts tenint en compte el nombre d'ocasions en què el mateix Carlo Ancelotti ha hagut de modificar l'onze en funció de les baixes de Nacho Fernández o de David Alaba.

Aurélien Tchouaméni executant una passada contra l'Athletic Club
Aurélien Tchouaméni jugant un partit amb el Reial Madrid | Europa Press

Tot i això, sembla que David Alaba no era tan imprescindible com s'esperava. La seva baixa després del partit de l'Atlètic de Madrid, en què el club blanc va perdre per 3-1, ha fet d'alguna manera que el Reial Madrid s'estimi en defensa, ja que només hauria encaixat 2 gols després del matx, és a dir, en els darrers 4 partits. En aquest sentit, la defensa proporcionada per Nacho Fernández o, en aquest darrer cas, Aurélien Tchouaméni sembla estar a l'alçada de les expectatives del tècnic italià del Reial Madrid.

Ferland Mendy perd la seva presència a l'onze

El lateral francès, que va arribar al Reial Madrid com a indiscutible substitut de Marcelo, sembla que no està acabant d'encaixar a l'onze inicial del conjunt blanc aquesta temporada. Un jugador que si bé tenia algunes mancances ofensives, la seva gran efectivitat defensiva l'havia portat a ser un lateral de garanties per a Carlo Ancelotti. Tot i això, la bona feina de Fran García ha fet que el seu paper passi a un segon pla en partits d'importants en aquest inici de temporada.