Carlo Ancelotti amb cara d'esglai i els ulls ben oberts al costat d'un escut de l'Everton
FUTBOL

Carlo Ancelotti, atent a l'Everton, el seu possible descens allibera 2 grans fitxatges

El conjunt anglès passa per un mal moment a nivell financer i podria veure's obligat a perdre dues de les seves estrelles

L'Everton és història viva de la Premier League, però aquesta temporada es troba en una situació molt delicada a nivell financer i esportiu. Els resultats no acompanyen i el descens comença a rondar pel cap dels aficionats. A més, a nivell financer les coses tampoc van bé, cosa que pot provocar la sortida dels seus millors jugadors.

L'Everton haurà de sospesar si val la pena arriscant-se a una nova sanció de la FIFA per motius de l'FFP (Financial Fair Play), o, per contra, és millor vendre. La seva situació és realment crítica i Carlo Ancelotti ho sap i no treu ull a tot el que passa.

Carlo Ancelotti, atent a la situació de l'Everton

El Reial Madrid té una plantilla més que completa, però hi ha certes posicions que necessitaran reforços de cara al futur. Un exemple perfecte és la defensa, que al llarg de la temporada ha anat perdent efectius a causa de les lesions.

David Alaba i Eder Militao han caigut lesionats fins a final de temporada i no es descarta l'arribada de fitxatges. Això sí, només ho faran si és una veritable oportunitat de mercat, i el que està passant amb l'Everton es podria considerar una totalment inesperada, però atractiva.

En aquest sentit, Florentino Pérez ja està valorant quins futbolistes podrien sortir rumb a LaLiga per garantir el bon fer defensiu del Reial Madrid de cara al futur. I s'ha topat amb 2 molt bons.

Jarrad Branthwaite i Amadou Onana, els escollits

Un dels joves que Carlo Ancelotti ja portava anotat a la seva agenda és el central anglès Jarrad Branthwaite. Un jugador que actualment és indiscutible a l'onze inicial de l'Everton i és de les poques coses que està brillant aquest any a la Premier League. A més, Branthwaite ja va estar a les ordres de Carletto durant el seu pas per Anglaterra.

D'altra banda, Amadou Onana, que està sent molt relacionat amb el FC Barcelona, també podria deixar l'Everton i fitxar pel Reial Madrid. El quadre blanc té molt bons informes del pivot belga i està molt atent al que pugui passar. És evident que aquesta posició està coberta, però sí que el seu fitxatge es posa fàcil, Florentino Pérez no es podria negar.

Sigui com sigui, Jarrad Branthwaite i Amadou Onana són els dos fitxatges que podria fer el Reial Madrid. L'Everton necessita vendre per passar comptes i, a nivell esportiu, tampoc els va gaire millor. Veurem si Florentino Pérez decideix fer moviments properament.