Karim Benzema amb la samarreta del Reial Madrid
FUTBOL

El Reial Madrid rebutja el fitxatge de Karim Benzema i reforçarà un perillós rival

Florentino Pérez té clar que la tornada del francès no és una opció viable per al futur de l'equip i el descarta

El Reial Madrid està completant una bona temporada malgrat l'eliminació de Copa del Rei patida aquesta mateixa setmana. Els de Simeone van ser superior als blancs i es van imposar després d'una dura pròrroga, però la veritat és que el nivell dels de Carlo Ancelotti està sent més que notable.

En aquest sentit, la situació convida a pensar que el Reial Madrid no necessita més fitxatges. Els que estan poden arribar a ser suficients per conquerir títols importants aquesta temporada i Florentino Pérez ho sap. Ja ha fet una important inversió a l'estiu amb fitxatges com el de Jude Bellingham i ara vol arreplegar els fruits abans de tornar a invertir.

Això sí, de cara a l'estiu que ve, Florentino Pérez sembla tenir clar que cal dur a terme una revolució en certes parts del terreny de joc. En aquest sentit, el Reial Madrid estaria buscant un '9' de garanties que permeti oblidar la marxa de Karim Benzema.

De fet, una de les opcions que s'ha plantejat la darrera setmana és la tornada de Karim Benzema al Santiago Bernabéu. Tot i això, sembla que el president blanc té clar que l'època del francès ja va passar i que ha arribat el moment de fitxar un nou galàctic. Una decisió que ha provocat l'interès dels rivals del Reial Madrid al fitxatge de Benzema.

Karim Benzema, rumb a la Premier League

La Premier League és una de les lligues més competitives del món. Pràcticament tots els equips de la competició tenen un pressupost més que notable per dur a terme bons fitxatges.

Dos dels grans d'aquesta competició són el Chelsea i l'Arsenal. Els dos clubs londinencs sempre protagonitzen un derbi de gran rivalitat, encara que també s'han vist les cares en altres sectors, com és al mercat de fitxatges.

Actualment, sembla que coincideixen que incorporar el davanter francès podria ser un revulsiu que aporti experiència, gol i bon joc a l'equip. No obstant, les expectatives salarials de Karim Benzema podrien fer que els dos clubs acabin fent-se enrere.

Mikel Arteta vol un fitxatge a la davantera

La pólvora mullada de Gabriel Jesús està causant estralls als resultats de l'Arsenal. Abans del final de la primera volta, l'Arsenal liderava la classificació de la Premier League. Tot i això, una sèrie de partits desafortunats l'han portat a estar per sota del Manchester City, el Liverpool i fins i tot l'Aston Villa.

En aquest sentit, l'arribada de Karim Benzema a la davantera "gunner" podria donar-li el bufa d'aire fresc i experiència. Mikel Arteta necessita recuperar el ritme de competició d'un equip que a principi de temporada semblava imparable.