Kylian Mbappé, sorprès amb una imatge d'un rellotge difuminada al fons

FUTBOL

L'afició del Reial Madrid parla, accepta l'intercanvi per fitxar Kylian Mbappé

Els fans madridistes tenen clar a què estarien disposats per fitxar el francès Kylian Mbappé, i què no

Arriba un altre estiu, i com ja és tradició, al Reial Madrid comença a sonar amb força el nom de Kylian Mbappé. Ja fa molts estius estiuencs que l'astre francès surt vinculat amb els blancs, però malgrat això el xeic sempre ha aconseguit retenir-lo. Ara podria ser diferent per la seva predisposició, i és que veuen cada cop més difícil que renovi que acaba al juny.

Vist que la seva arribada al Santiago Bernabéu és molt més que factible, a MARCA han preguntat a l'afició a què estaria disposada a renunciar per tenir-lo. En arribar lliure no implicaria una despesa en fitxatge, però sí en prima de contractació i salari, a més d'alterar l'ecosistema de la plantilla. La seva incorporació trencaria jerarquia i també podria fer canviar el model de joc.

Els resultats de l'enquesta sorprenen en certa part i demostren les ganes que tenen els madridistes de veure'l de blanc. Kylian Mbappé és un futbolista d'una altra galàxia i tenir-lo a Espanya també reforçaria molt la marca de LaLiga. Després de tants intents fallits, ningú no li guarda rancor perquè el que aportaria sobre la gespa compensa tots els desplantaments anteriors.

L'opinió de l'afició: treure's de sobre una gran estrella

Entre les opcions a renunciar per l'arribada del francès hi ha grans figures de l'equip. Si bé és cert que fins a un 535 són ambiciosos i no renunciarien a res, xoca el resultat un altre 30%. Tres de cada deu aficionats es desprendrien de la seva actual estrella, Vinícius Junior.

Un intercanvi a pèl entre els dos jugadors els semblaria una gran operació, cosa que no deixa el brasiler en bon lloc. Més que res, perquè tan sols un 2% acceptaria fer la mateixa fórmula amb Jude Bellingham. Pels resultats, sembla que a Vini no el tenen tan bé considerant al Santiago Bernabéu.

La diferència entre el 30% que van respondre per Vinícius i l'opció immediatament inferior és molt gran. Ni tan sols un de cada deu madridistes veuria bé una altra opció que inclogués Rodrygo, Tchouameni, Rodrygo o Camavinga en packs de dos. I encara que sigui una simple enquesta, es legitima pels gairebé cinquanta mil vots que té.

Florentino té un pla

Més enllà del que pensi l'afició, sembla difícil que el Reial Madrid es desprengui de cap de les estrelles per l'arribada del francès. Més aviat al contrari, i Carlo Ancelotti haurà d'intentar unir-los a tots per un mateix objectiu. Al club blanc només volen sumar, res de restar.

Florentino Pérez fa molts anys que estalvia i té múscul de sobres per afrontar l'operació. Si Kylian Mbappé compleix la seva paraula, el Reial Madrid farà un salt de nivell molt important per tornar a lluitar per tot. Això sí, han d'aprendre d'un PSG que no l'ha acabat de saber aprofitar a Europa.