Alexia Putellas amb Melanie Serrano durant un partit del FC Barcelona femení

FUTBOL

Una ex del Barça Femení torna a la Lliga F, fitxatge històric

Una ex del Barça Femení torna al futbol després de penjar les botes i ho fa amb magnificència, tornant a la Lliga F

El Barça Femení és el referent de la Lliga F. Ha guanyat tots els seus partits i és el vigent campió. Però a més, nodreix de jugadores diversos equips del panorama futbolístic nacional amb futbolistes que volen provar sort lluny del paradís que ha creat Jonatan Giráldez.

Emma Ramírez, per exemple, va optar l'estiu passat per canviar d'aires i va ser traspassada a la Reial Societat. Però ara el cas que ens ocupa és ben diferent. Sí, perquè la jugadora que és notícia no ve directament des del Barça Femení, sinó del retir, ja que va penjar les botes el passat 2022 als 32 anys.

Ho va fer després de 18 temporades al FC Barcelona, lloc on va jugar més de 500 partits i va aixecar un total de 17 títols. Sens dubte, història viva del Barça Femení que ara ha decidit tornar, ni més ni menys, que al Levante Las Planas, onzè classificat de la Lliga F.

Una llegenda del Barça Femení, fitxatge sorpresa del Levante Las Planas

La seva història és molt rocambolesca, ja que després de deixar el Barça Femení va provar sort com a entrenadora, però la seva aventura només va durar un any. I després va compaginar la seva funció coordinadora del CD Blanes amb la seva participació a la Queens League. El torneig creat per Ibai Llanos i Gerard Piqué ha pogut comptar amb ella fins ara, que torna a la Lliga F.

Parlem, ni més ni menys, que de Melanie Serrano. La mítica futbolista del Barça Femení, que ho ha guanyat tot, torna per competir al més alt nivell després de gairebé dos anys retirada. És cert que s'ha mantingut activa gràcies a la Queens League, però no es pot comparar amb el ritme del màxim nivell.

Sens dubte, Melanie Serrano és un fitxatge de primer nivell, però caldrà veure com torna després de tant de temps fora. La seva classe i categoria estan més que contrastades, però l'edat no perdona i el ritme ha pujat molt en aquest temps. Això sí, al Levante Las Planas ja es freguen les mans amb la seva arribada.

Melanie Serrano, disposada a tot

Melanie Serrano torna per cobrir la recent lesió Amanda Frsibie. La lateral del Levante Las Planas estarà de baixa força temps i l'ex del Barça Femení ha estat la solució. El seu fitxatge, confirmat per sorpresa, ha deixat tots esbalaïts i amb ganes de tornar-la a veure sobre el terreny de joc.

De fet, encara no se sap quan podrà debutar, però el cert és que Melanie Serrano està a punt per fer-ho ja. S'ha preparat i ha pres la decisió que ha considerat oportuna, per la qual cosa només li podem desitjar sort. El seu retorn és una alegria per a tots i Melanie Serrano ho sap.