Muntatge de Rapinha amb l'escut del Manchester United de fono

Raphinha a la rampa de sortida: El Barça busca un intercanvi amb el Manchester United

El brasiler no està donant el rendiment adequat i el club culer podria buscar-li una sortida

Raphinha no està tenint el mateix impacte que la temporada passada. El brasiler, que va ser un dels grans fitxatges que va fer Joan Laporta l'estiu passat, va fer una gran campanya sota les ordres de Xavi Hernández. A la seva primera temporada com a culer va executar grans actuacions que van portar a ser un dels protagonistes en la consecució de LaLiga.

Tot i això, Raphinha en aquesta actual temporada no està aconseguint donar el mateix rendiment i la plantilla culer està acusant el seu mal inici de temporada. En el primer partit de la temporada, el brasiler es va autoexpulsar contra el Getafe, acumulant a més dos partits de sanció. Amb la tornada, s'esperava que la plantilla millorés, però no va ser així.

Raphinha ha perdut la confiança de Xavi Hernández

Raphinha, quan començava a despuntar, en el seu millor partit fins ara, va acabar lesionat. Això ha impedit que el brasiler tingui continuïtat i amb això, Xavi Hernández ha perdut la confiança en el davanter. Lamine Yamal sembla que ha avançat el brasiler, com a prioritat per al tècnic, i Joao Félix sembla ser un intocable. Amb això, el FC Barcelona podria valorar una sortida de l'11 de cara al proper mercat d'estiu.

El FC Barcelona, pendent de millorar la seva plantilla, pot proposar un intercanvi al Manchester United per un jugador que afronta una situació similar a la de Raphinha. Els rumors indiquen que Marcus Rashford podria arribar a la dinàmica culer i que el brasiler se'n vagi a l'equip anglès. La directiva anglesa ja va intentar fer el seu fitxatge amb anterioritat, però l'atacant va preferir unir-se al Barça.

Marcus Rashford podria arribar al FC Barcelona

Marcus Rashford va tenir una magnífica temporada el curs passat. Sent un dels grans davanters amb millors registres numèrics de la Premier League. Tot i això, el del Manchester United no ha aconseguit recuperar aquesta versió i els dubtes sobre ell, recauen per part dels aficionats 'Red Devils'. Als 14 partits que ha disputat aquesta temporada, només ha aconseguit anotar 1 gol.

Marcus Rashford és un dels millors anglesos del darrer lustre. El jugador, que va debutar molt jove com a professional, encara es troba en un període on pot oferir un alt rendiment durant un llarg període de temps. Per això, per part del FC Barcelona, l'arribada del jugador anglès seria una gran incorporació.

Raphinha va arribar al FC Barcelona per un valor proper als 60 milions d'euros, però, encara que no aconsegueixi vendre el jugador, si aconsegueix fer un intercanvi per Marcus Rashford, es podria catalogar com una bona operació.