Florentino Pérez somrient i Joan Laporta al fons, davant un camp de futbol

El Reial Madrid ja té el lateral que deixa en evidència Joan Laporta

Florentino Pérez és molt a prop de tancar un fitxatge espectacular

El Madrid té una gran plantilla, amb molts futbolistes joves de gran qualitat i alguns veterans que ajuden a dirimir el rumb del grup. Però a més, el club blanc està magistralment dirigit per Carlo Ancelotti des de la banqueta i per Florentino Pérez des del despatx. El president ha creat un grup meravellós i els èxits dels últims anys en són una bona prova, però en vol més.

Sí, perquè malgrat que Jude Bellingham acaba d'arribar per més de 100 milions d'euros, el Reial Madrid ja té pràcticament tancat un nou fitxatge per a l'any que ve. I és que Florentino Pérez vol tallar d'arrel el problema de Carlo Ancelotti al costat esquerre, ja que moltes vegades ha recorregut Eduardo Camavinga com a solució d'emergència.

Davant aquest escenari, i per a desesperació de Joan Laporta, que no pot fer grans fitxatges, sembla que el Reial Madrid és molt a prop de tancar la incorporació d' Alphonso Davies. El canadenc de 23 anys viu moments complicats al Bayern de Munic i encara no ha renovat el seu contracte, que s'acaba el 2025. Un escenari ideal perquè Florentino Pérez faci de les seves una vegada més.

Alphonso Davies al costat de l'escut del Reial Madrid
Alphonso Davies, molt a prop del Reial Madrid | Canva Pro

Alphonso Davies, cada cop més a prop

El que va començar com una remor va agafant més i més força. Alphonso Davies és un dels millors del món en la seva posició, però treure'l de Munic semblava una missió impossible, almenys fins ara. I és que, a causa de la poca estabilitat del conjunt alemany, la fugida de talent ja és una realitat i el primer a fer les maletes podria ser el '19'.

De fet, al Reial Madrid ja donen gairebé per tancat el seu fitxatge per diversos motius. Per començar, sembla que el Bayern ha tirat la tovallola i està disposat a seure a negociar amb Florentino Pérez, cosa que provocaria un acostament entre totes les parts interessades. Però a més, el fet que encara no hagi renovat i que el seu contracte finalitzi el 2025 és una gran oportunitat, ja que el preu es veuria reduït dràsticament.

Per tant, si els alemanys no es volen quedar amb les mans buides ja saben que han d'ajustar les seves exigències a la realitat del mercat. Actualment, Alphonso Davies està valorat en 70 milions d'euros, mentre que el Reial Madrid no n'ofereix més de 40. Això sí, si la renovació segueix sense produir-se, el rotatiu ' Sport Bild ' ha assegurat que el Bayern podria deixar-lo sortir per 50 'quilos'.

Alphonso Davies sí, però no a qualsevol preu

Seguint la mateixa informació, sembla que els alemanys ja fa un temps que valoren aquesta operació, i fins i tot van arribar a plantejar una contraoferta. En concret, el Bayern va voler ficar en el tracte d'Alphonso Davies Eduardo Camavinga o Aurélien Tchouaméni, però Florentino Pérez es va negar en rotund. Tots dos són peces fonamentals per al Reial Madrid i la seva sortida no és una opció.

Tot i això, la negativa de Florentino no ha trencat les negociacions. És més, sembla que hi ha una gran relació entre el president i l'agent del jugador, Nedal Househ, cosa que facilita l'acord. I no només això, sinó que el mateix Alphonso Davies és un bon amic de Vinícius Júnior i segur que han parlat més d'una vegada.

Ara només queda esperar el proper mercat de fitxatges per veure què passa amb el carriler canadenc. 2025 és la data límit, però si tot segueix igual es resoldrà aquest estiu. Florentino Pérez l'ha marcat com a objectiu, i quan això passa ja no hi ha res a fer, així que anirà amb tot a buscar el bo d'Alphonso Davies.