Raphinha trist després d'una derrota amb Xavi Hernández mostrant-li suport mentre el saluda

FUTBOL

Raphinha provoca la primera baralla a la cúpula del Barça, ni 80 ni 60, ordre de Xavi

El brasiler, que és un dels favorits de l'entrenador, ho està donant tot, però podria no ser suficient

Raphinha ha estat un dels millors futbolistes a l'últim tram de la temporada; sent el més determinant. A més de mostrar un bon nivell, ha sabut acceptar el seu paper i ha canviat d'extrem. Xavi Hernández ha aconseguit reconvertir-lo en interior esquerre i està demostrant una qualitat que no havíem vist anteriorment.

Amb la continuïtat de Xavi Hernández, Raphinha té un peu dins del Barça, ja que és qui evitarà la seva sortida. Així i tot, es diu que no tots els directius de l'entitat pensen com el tècnic. Això podria generar un petit conflicte que només el mateix entrenador pot frenar.

Raphinha és un dels grans dubtes

Segons sembla, Raphinha, pel que fa a la directiva, és a la corda fluixa; parts d'aquesta creuen que la seva sortida és el millor. Una fracció de la cúpula del Barça pensa que la seva venda és el millor, ja que fa poc en van oferir 60 milions. Veuen millor vendre'l i fitxar un extrem esquerre pur, en lloc de quedar-se'l fins que finalitzi contracte.

Raphinha celebra un gol amb la samarreta del FC Barcelona

Malgrat haver rebut una oferta de 60 milions per Raphinha, el Barça demanarà, almenys, 80 milions. Creuen que és un jugador pel qual podrien treure molts diners i, en cas de vendre'l, no perdonaran. Per sort per a Raphinha, és un dels protegits de Xavi Hernández, així que la seva continuïtat al club li assegura una mica més el seu lloc.

Xavi Hernández sempre ha confiat en Raphinha i això ha fet que el futbolista li tingui molta estima. Fa poc, l'extrem va declarar en una roda de premsa que estava molt bé al Barça i que no se n'aniria fins a finalitzar contracte. Molts aficionats s'han enamorat del joc del brasiler i no volen que marxi de cap de les maneres possibles.

Xavi Hernández té a les seves mans la decisió final amb Raphinha

El Barça és un club molt exigent, i més ara que la situació econòmica no és la millor. Joan Laporta, Deco i el seu seguici mesuren molt bé tots els seus passos i la venda de Raphinha és una possibilitat. Per sort, és més que probable que no marxi enlloc, almenys fins a 2025.

Xavi Hernández té molt clares les seves prioritats i hem pogut veure al llarg del temps que Raphinha n'és una. L'extrem té completament enamorat l'entrenador i no deixarà que li'l furtin. Així i tot, si arriba una oferta de 80 milions, segurament Joan Laporta tindrà una xerrada privada amb Xavi per tractar el futur de l''11'.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: