Muntatge de Raphinha amb la bandera d'Aràbia Saudita

FUTBOL

Raphinha i 2 més, l'Aràbia Saudita truca al Barça: vol tres fitxatges milionaris

Diversos clubs saudites sembla que s'han posat com a objectiu arrabassar diversos jugadors a l'equip culer

Diversos clubs saudites haurien posat els seus ulls en tres jugadors del Barça, mantenint la intenció de crear una lliga competitiva i desafiar l'hegemonia europea al futbol mundial. Ja l'estiu passat vam veure com diverses estrelles es dirigien a la península aràbiga, i s'espera que l'estiu que ve es repeteixin traspassos similars.

Els equips de l'Orient Mitjà estan disposats a fer grans inversions per arrabassar al Barça algunes de les seves estrelles. En aquesta ocasió, tant Raphinha com Robert Lewandowski i Marc-André ter Stegen semblen ser els objectius dels equips saudites. En el cas del brasiler i del polonès, ja es va intentar el fitxatge anteriorment, encara que sense èxit.

L'Aràbia Saudita torna a trucar a la porta de Raphinha

Els saudites són conscients que, si volen competir amb Europa, han de continuar fent grans inversions. L'estiu passat, l'Al-Hilal va mostrar interès en Raphinha, i tot apunta que ho podrien tornar a fer. Tanmateix, la venda del brasiler l'estiu passat es va aturar pel fet que ell esperava més oportunitats després de la venda de Dembélé i assegurar-se la titularitat.

Ara bé, l'aparició de Lamine Yamal ha reduït els minuts de joc de Raphinha. A més, les lesions han afectat el seu rendiment, cosa que ha portat la directiva a considerar-ne la venda. El club té clar que per a l'estiu que ve necessiten generar ingressos propers als 250 milions d'euros, i la venda de Raphinha ajudaria a assolir aquesta xifra.

Robert Lewandowski i Marc-André ter Stegen interessen també a l'Aràbia Saudita

Deco inicialment era reticent a deixar sortir Raphinha del Barça. No obstant això, sembla que les últimes setmanes ha canviat d'opinió i estaria disposat a deixar sortir el brasiler, sempre que el club saudita interessat ofereixi més de 70 milions d'euros. Fa un mes, diversos mitjans anglesos van informar que el Tottenham havia mostrat interès en el davanter, cosa que beneficiaria els interessos del club culer.

Tanmateix, és possible que Raphinha no sigui l'únic que pugui sortir del vestidor culer. La directiva del Barça també estaria disposada a deixar sortir Robert Lewandowski. El davanter polonès no ha igualat les seves xifres golejadores de l'any passat, i la directiva tem que el seu rendiment empitjori el pròxim any. Els saudites van mostrar interès l'estiu passat, però va ser el veterà davanter qui va declinar l'oferta.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies del BARÇA i del futbol a WhatsApp!

Robert Lewandowski no sembla estar interessat a deixar la Ciutat Comtal, però una oferta potencial dels clubs saudites podria fer que canviï d'opinió. Pel que fa a Marc-André ter Stegen, la seva situació és similar a la de Lewandowski. El porter no tindria intenció d'abandonar el Barça, però el club estaria disposat a deixar-lo sortir si reben una oferta econòmicament atractiva.